Flam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 (düzenlendi) Akşam izmire gelicem sabah da kardeşimi izmirden alip edremite gecicem. Gece beni misafir edebilecek kim var? Biraz sürpriz oldu gece kalmak. Oteller de cok sacma fiyatlar cekiyor. Kardesim de gelebilir belki. Dokuz eylulu kazandi bu sene. Kaydına geldi zaten. Onu almaya geldim. su an konyayi geçtim. En olmadi arabada yatarım ama tercih etmiyorum. Ağustos 25, 2019 Flam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 @Llama, @Theridone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Ben de ridvani summon ekleyecektim ama emin olamadim. Aksam kirtasiyesine uğrarım diye düşünüyorum zaten. Cok zaman oldu görüşmeyeli izmirde degilim uc yildir. Rahat rica edemiyoruz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar