fresia Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Yalnızca kadın kullanıcılara ait olan fotoğrafların toplanma nedeni belirsizliğini koruyor.
spompas Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 guzel sistemde kisisel verilerin korunmasi bla bla yinede tebrik ettim seks isteyenleri bir araya toparlamis iste negzel
Wispy Mesaj tarihi: Mart 20, 2020 Mesaj tarihi: Mart 20, 2020 (düzenlendi) Siteyi yeni gördüm ama patladı herhalde. Searching gibi bir animasyon var sadece o dönüyor. Bir sonuç getirmiyor Çok iyi fikir bu arada, helal diyorum Mart 20, 2020 Wispy tarafından düzenlendi
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 26, 2021 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2021 (düzenlendi) dun gece tinder actim bu nedir, kadinlar ac kalmis swipe sayisini baya baya azaltmislar 5 kisiyi attim 12 saat timeout basladi, dolmasini bekliyorum. kesinlikle ilk acilista bir boost geliyor, bence tinder'inizi 3 gunde 1 sifirdan acin. bunun disinda match oldugunuz herkesi hos tutmaya calisin, herhangi bir unmatch'te baya bir - puan yiyorsunuz hellban oluyor resmen. info foto vs tipleri isteyenler yazabilir Ekim 26, 2021 sardalya tarafından düzenlendi
Goering Mesaj tarihi: Ekim 26, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2021 nasil ya, TR mi bu? oyleyse buyuk basari inner circle ve bumble kullaniyor varos olmayan TRde
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 26, 2021 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2021 pardon TR degil. avrupa'da bir sehir.
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 onceki baska sehirdi bu da Lviv, her birine mesaj yazmaya calissan butun gunun gitti. shadowbanlanmamak lazim, web'den 2-3 hesap acmak lazim vs ayni fotolarla aylarca match alamamak da mumkun, isi algoritmasina gore oynamak gerekiyor
Öne çıkan mesajlar