AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Televizyonumun arkasında 4 adet HDMI girişi var, bunlardan sadece dördüncüsü ARC destekliyor. Bu porta takabileceğim elimdeki cihazlar ise Digiturk dekoderim, Playstation 4, UltraHD blu-ray player, sinema ses sistemi bilgisayar kasam. Bu Audio Return Channel’ın ne olduğunu TV’yi satın aldığım mağazada tam anlayamadığım için burada ricam hem bu teknolojinin ne işe yaradığını kısaca izah etmeniz, hem de bu porta yukarıda saydığım 5 cihazdan hangisini takarsam bu özellikten en iyi şekilde faydalanabileceğimi cevaplamanız. Açıklamalarınız ve sabrınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Audio return channel. ses sistemini takcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Hocam peki benim ses sistemini ARC'siz bir HDMI'a takmamla ARC'ye takmam arasında nasıl bir fark oluşuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 arc tv'ye giren sesi geri veriyo iste, cok karisik bisey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 ARC’nin surround sesi taşıyamadığı bilgisi var yalnız. O ses bandını taşıyacak eARC portlarının gelecekte devreye gireceği ve o büyüklükte ARC’den ses bilgisinin ancak HDMI 2.1 kabloyla taşınabileceğini izledim bugün. Biraz karışık bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 abi cok karmasik degil, HDMI ustunden hepsi ses tasiyor eski teknoloji olan optical cikis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 ne olur, tv acik degilse ses alamazsin. audio/video receiver'a ihtiyacin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar