serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2019 Bir ara harici ses kartı kullanıyordum Mac ile şimdi boşa çıktı. İsteyen olur mu? Piyasasını bilmiyorum valla 10 dürüm eder herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2019 OSX destekliyor mu native, driversiz? su mesela destekliyor: omni surround Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Valla driver kurmamıştım ben iMacde kullandım dediğim gibi. Ama hani destekliyor filan yazmıyor kutusunda. Ben kullandım tak çalıştır olmuştu. Bir ara denerim istersen tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 ya macosx'de spdif (optical) gormuuyor da cogu ses karti. bunda spdif var ama mac'de gormiicek buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Spdif kullanmadım ben. Dediğin doğru olabilir. Ben düz line in/out ve kulaklık mic giriş çıkışlarını kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar