Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ivır zıvır vol.x

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bir ıvır zıvır başlığı da ben açıyım. Uzun zamandır kullanmadığım, bir kenarda duran veya upgrade etmeyi düşündüğüm bazı ürünleri satıyorum:

Sony HDR-AS15 Aksiyon kamera - wifi modeli (Su geçirmez kılıfı, 2x yedek pili, kafa bandı ve bağlantı aparatıyla birlikte): 600₺
Panasonic DMC ZS20: 450₺
HEAD Cyber XP 60 - 170cm kayak: 250₺
HP Scanner: 80₺
Parrot AR.Drone2 (Dişlileri yeni değişti, hiç kullanılmayan yeni pili ve takılmamış 0km pervaneleriyle birlikte): 600₺
Pebble Time (şarj kablosuyla birlikte): 300₺
JBL Clip Bluetooth hoparlör: 150₺
VR-Box gözlük + bt controller: 20₺ (200₺ üzeri alım yapana verebilirim)

Fiyatları çok hızlıca yazdım, gerçekten almak isteyip fiyatla ilgili saçmalık varsa yardımcı olurum.

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Kayaklar @Stringray 'e satıldı. VR gözlük ve bluetooth kontrollerı da bugün yolladım kendisine.

Diğerleri duruyor hala. Özellikle action cam, drone ve akıllı saati elden çıkarmak ve yenilerini almak istiyorum; o yüzden üçünün de fiyattan 100₺ indirdim, bilginize.

Mesaj tarihi:
On 16.08.2019 at 19:29, xaty dedi ki:

Kayaklar @Stringray 'e satıldı. VR gözlük ve bluetooth kontrollerı da bugün yolladım kendisine.

Diğerleri duruyor hala. Özellikle action cam, drone ve akıllı saati elden çıkarmak ve yenilerini almak istiyorum; o yüzden üçünün de fiyattan 100₺ indirdim, bilginize.

doğru ürün, hızlı kargo, güvenilir satıcı sdfsd

• Yeni Oluştur...