xaty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2019 Bir ıvır zıvır başlığı da ben açıyım. Uzun zamandır kullanmadığım, bir kenarda duran veya upgrade etmeyi düşündüğüm bazı ürünleri satıyorum: Sony HDR-AS15 Aksiyon kamera - wifi modeli (Su geçirmez kılıfı, 2x yedek pili, kafa bandı ve bağlantı aparatıyla birlikte): 600₺ Panasonic DMC ZS20: 450₺ HEAD Cyber XP 60 - 170cm kayak: 250₺ HP Scanner: 80₺ Parrot AR.Drone2 (Dişlileri yeni değişti, hiç kullanılmayan yeni pili ve takılmamış 0km pervaneleriyle birlikte): 600₺ Pebble Time (şarj kablosuyla birlikte): 300₺ JBL Clip Bluetooth hoparlör: 150₺ VR-Box gözlük + bt controller: 20₺ (200₺ üzeri alım yapana verebilirim) Fiyatları çok hızlıca yazdım, gerçekten almak isteyip fiyatla ilgili saçmalık varsa yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2019 drone linki atabilir misin bir sürü versiyonu çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2019 https://thewiredshopper.com/parrot-ar-drone-2-0-review/ Şurada incelenen drone. kendi sitelerinde elite versiyonu var ama ne farkı var bendekinden bulamadım. Bir de arada Power edition var, o da benimkinden sonra çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 JBL Clip 3'mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2019 Hayır, 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Kayaklar @Stringray 'e satıldı. VR gözlük ve bluetooth kontrollerı da bugün yolladım kendisine. Diğerleri duruyor hala. Özellikle action cam, drone ve akıllı saati elden çıkarmak ve yenilerini almak istiyorum; o yüzden üçünün de fiyattan 100₺ indirdim, bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 hangisi akilli saat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Pebble time baya başarısız bir başlık açmışım kusura bakmayın, aceleye gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 On 16.08.2019 at 19:29, xaty dedi ki: Kayaklar @Stringray 'e satıldı. VR gözlük ve bluetooth kontrollerı da bugün yolladım kendisine. Diğerleri duruyor hala. Özellikle action cam, drone ve akıllı saati elden çıkarmak ve yenilerini almak istiyorum; o yüzden üçünün de fiyattan 100₺ indirdim, bilginize. doğru ürün, hızlı kargo, güvenilir satıcı sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar