Meow Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 selam gençler 3 sorum var, konu çok saçma duracak sonra silinebilir direk, aramanın gücüne bir deistin tanrının varlığına inandığı gibi inandım, arada kaldım, size soruyorum. lisanssız win7 var, win10'a upgrade etmek istiyorum dx12den ve birkaç sebepten dolayı; steam oyunları vs gidecek mi?(adsl) epttavm gibi değişik değişik sitelerde lisans kodu satanlara güvenebiliyor muyuz ya da önerebileceğiniz bir yer var mı? lisanssız kullandığım için upgrade etmeme izin verir mi yoksa clean install mı yapmam gerekecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 ben epttavm'de birinden almıştım keyi sorunsuz çalışıyor. direkt al yüksek puanlı daha önce satış yapmış birinden işte. hiçbir şeyin gitmiyor diye biliyorum ama ben sıfırdan kurdum direkt. upgrade etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 upgrade ettik, oyunlar vs duruyor, key aldım o da ok, konu silinebilirse sevinirim, iş çıkarıyorum ama emin olmam lazımdı natanyal eyv ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Is cikardigin icin foruma da bi key alcan sevabina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 baktım o yavaş power supp sorunluydu onu değiştirdim, ssd aldım 250lik abi biri beni durdursun ölü yatırım yapıyorum çok baya ölü yani, keye kalmadı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar