vivavale Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 conti 3 seneden fazla oldu kullanıyorum gayet memnunum, eco serisini kullanmadım, pre 5 ve pre 6 kullandım
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 sürtünme artıp azalınca harcanan güç değiştiği için, hava basıncıyla alakalı bi de yuvarlanma direnci var o da etkiliyor yakıtı
fresia Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 4 saat önce, GERGE dedi ki: Sıfır araba bilen biri olarak, teker nasıl etkiliyor yakıtı? ELI5? fistan sayısalcıya anlatmış -- soru sözelci sorusu lastik desenleri ve lastik malzemesi değiştirilerek yol tutuşu arttırılıyor bu da sürtünmeyi arttıyor bu da yakıt tüketimini ea'cı ya özel bilgi lstik deseni farkıyla birlikte kış lastikleri daha yumuşak olur soğuk havada tam performans gösterebilsin diye yazın kullanırsan asfalta yapışır, çok yakıt tüketir yaz lastikleri de sert malzemedir sürtünme daha azdır kışın kullanırsan daha düşük yol tutuşu sağlar
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 continental kış lastikleri wintercontact diye geçmiyo mu ya? premiyum da mı var göremedim
Öne çıkan mesajlar