Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nerde satılıyo şu anda? gibi sorulara benden küçük bir yardım.

CrayTotem

Öne çıkan mesajlar

:D - ultimadan kalma bakma :D
-gece 5 te yatan 6 da okula giden biriyim ben :D :P
eheheh
Bu arada Mersinlilere mujde- yani mujde sayılmaz ama .... -
Yarın Saat 7-8 arası geliyor ... gecenin bi saati daga cıkıcaz :P
neyse işte ben almaya calıscam ...
Bu arada
HydReliX
Hocam baktım ama ... 2 gundur aktive etmedin ... ?
Yani ...goremiom seni
Sosyal ağlarda paylaş

bu akşam d&r a gittim caddedeki ben tam girerken 3 kişi çıkıyordu biri abi Türkiye'de çıkan oyunu hiçbir yerde bulamıyoruz ya dedi koptum içimden ya dedim bu kadar olur :) içeri girdim tabi ümitsiz adama sordum var mı diye laf olsun amaçlı yok dedi iyi dedim gelir mi gelir yrn flm dedi ama az gelir hemen gider dedi neyse arada lafa tuttu beni orada işte dedi bu oyun süpermiş en ço ksatılan oyunmuş vs 1000 tane getirtmiş sırf d&r sadece 17 tane kalmış ellerinde o da alakasız şehirlerde flm yani o derece gidiyor oyun hayret ettim
bu arada hala us accountumla takas yapabilriim ilgilenenler mesaj atsınlar :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

fortinbras bi dolmuşa bin selamiçeşmeye git..
Anten elektronikden 75 milyona al..
En ucuz yer..

ben 3 gün önce aldım..Bu gün 1 arkadaşı daha götürdüm onada aldık..vitrinde wardı bi 15 tane daha... =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 15 Şubat 2005 17:17 tarihinde demiş ki:
uc gun gec baslamak zorunda kaldi diye gucsuz kaldigini dusunen, kufur falan eden adamda b@b the k3nkz0rluk sezerim ben sahsen :)

küfür dışında bu oyunda güçlü olupta eğlenmek isteyenler,yavaş yavaş gelişme isteyenlerden kat kat fazla..bablıkla kenklikle alakalı değil.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fortinbras, 15 Şubat 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
selamiçeşmenin neresinde oluyor bu? yani selamçeşme de insem sonra napacam?

Petrol ofisi war bilirsin cadde üzerinde direk...
Yanındada gima war...
gima tarafında 3. mü 4. mü ne o binalardan biri...
Komacan yazıyo ANTEN ELEKRONİK diye fark edersin...

Bulamassan ben götüriyim senide zaten yakında oraya adam götüre götüre komisyon alıcam hehehe...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 15 Şubat 2005 16:43 tarihinde demiş ki:
@Baggio: zevk meselesi bu yahu kimi gezip tozmaktan,yavaş yavaş quest yapmaktan hoşlanır; kimi herkesi/herseyi oldurmekten, oyunu hemen bitirmekten.

bu oyunu bitirmekten cok suna benziyo..

ya ... niye biri var cok gral adam olmus daha simdiden lvl 25 olmus cok gral adam yaw bende onun gibi olmak istiyorum.. olay direk kıskanmaya dogru gidiyo valla sonu ne olacak hic bilmiyorum..hic anlayamiyorum anlamakta istemiyorum bole tipleri su sendit.com dan alanlar bile ciddi paranoya icine girdi geldi mi postaci birakacak mi yok lotr i izlemis wow oynayasi gelmis vs.. böhüüüü diye aglayanlardan biktim..

kim demisse bunlara bikac gun gec baslaninca cok farklar olacagini falan cidden o adama lanet ediyorum nasil bi mantiktir bu?ozaman 1 ay sora ya da yaza baslayacak olanlar hic baslamasin nasi olsa cogu kisi lvl 60 olacaktir?

yani surda mod olmayi gercekten isterdim aglayanlarin bosuna msj atanlarin post larini silmek icin..wow alanina giriyorum buyuk zevkle belki oyunla ilgili bi gelisme falan olmustur diye bi bakiyorum en ustte aglayanlarin msj attigi topicler falan kalite dusuyo.. bu alana girme istegim azaliyo..

buna ek olarak turkiye icin buyuk bi gelisme oldu herkesi resmen g.t etti wow u getiren firmalar oyun cuma cikti cumartesi buyuk sehirlerde satilmaya baslandi bu gercekten turkiyede mmorpg alaninda cok buyuk gelisme bunu kutlamak lazim..surda gecen senelerde bole bisey deseler g.tumuzle gulerdik ama oldu ne mutlu bize..alan aldi evine yakin bi yerlerden bole biseyi tahmin etmeyenler internetten siparis verdi..bunun ustune konusmak cidden sinirimi bozuyo..bi topicte nie sole msj lar oluyo ki(tam olara olmasada)ahah ben d&r da aldim sizde postayi bekleyin..ya da adamlar .. dan aldi bizde postayi bekliyoruz ühühü falan vs..

neyse cok doluyum ama zaman kısıtlı iste yatacam yarin baya islerle ugrasacam size wow oynamada ii eglenceler..
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler ben Mersideki bimekse dalıcam valla adama dioz abi 10 kişi istioz ADAM 2 TANE GETİRTCEK !!!!
USTELİK HERİF HER GUN BU GECE GELİYOR DİYO !!! hemde gecenin 8 inde daga cıkıoz ...
HEMDE ADAM YARIN GELİN SONRAKİ GUN GELİN DİO ...
BEN BU HERİFİ ... Sİ... CE HARBİ YAA DELİRTİR YA
bu arada
Blackchest bulan var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LathspeLL, 17 Şubat 2005 05:03 tarihinde demiş ki:
Beyler oyunun kutusu nasıl? Bildiğimiz basit DVD kutusu mu yoksa şu ABD'de satılan kalın ve karton olan mı? Harika kutusu vardı çünkü.

Evet, karton kutu.[signature][hline]EU | Burning Legion | Moonlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...