pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Selam, LG nin k10 modelini kullanıyorum, whatsapp tayken hafıza dolu uyarısı aldım ve sonrasında telefon kapanıp açıldı. Açıldığında "Sist hatası: Maalesef Sistem Arayüzü durdu" hatası alıyorum sadece. Telefon tam açılmadığından hafıza da temizleyemiyorum bilgisayara da bağlayamıyorum Benzer bir durumla karşılaşan oldu mu acaba? Telefona reset atmadan problemi çözmek mümkün müdür? Çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Sallıyorum, Ram'i bozulmuştur telefonun. Salladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 En azından tanıdığı düzgün servisçi olan var mı? Hem içindekileri yaymasın hem uçuk fiyatlar istemesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 "....icinde ciplak resimler var demek ki" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 fastboot mu ne bi modda acabiliyodun hafizaya ulasmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Halloldu bu arada benzer sorun yaşayanlar öm atabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Ayıp bişey mi yaptın popona falan mı sürttün telefonu da açıklamak istemiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar