dogadanpc Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 selamlar, https://www.kaggle.com/mchirico/montcoalert bu datayla verilecek bir koordinat ikilisine her title icin ait olma ihtimali isteniyordu ve ben de naive bayes kullandim. baska kullanabilecegim bir sey onerisi olani beklerim. ek olarak yine verilen koordinat ikilisini siniflamak/her birine ait olma ihtimalini bulmak icin en az 3 farkli sey denemem isteniyor. 2 feature ve bu kadar buyuk data icin hangi yontemleri kullanabilirim? tesekkurleer.
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 (düzenlendi) Sadece sonuçla ilgileniyorsan scikit learn'de zibilyon algoritma var. Basitinden logistic regression'la başla, sonra sepetine içindeki classifier modellerinden istediğini at, sonuçları al. Problemin çok kompleks değil, hepi topu 2 tane feature'ın var zaten. Kalkıp kompleks model kurmaya da kalkışma, harcayacağın zamana yazık. Mayıs 12, 2019 Phoenixlin tarafından düzenlendi
dogadanpc Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 ödev olarak verilmiş de sevemedim isinamadim saldim, sagol yardim icin/
Öne çıkan mesajlar