Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 https://store.steampowered.com/app/494840/UBOAT/ early access UBOAT is a simulator of a submarine from WWII era, yet different than all you have seen so far. It is a survival sandbox with crew management mechanics while its primary theme is life of German sailors. The boat is their home, but it can become their grave at any time. In UBOAT you control the crew in order to control the boat. You look after their physical and mental health, because if the sailors are hungry, tired and their spirit is low, there’s no chance of winning even a skirmish. Survival The extensive damage system is a foundation of the game's survival elements. Unprecedented situations are bound to happen as the effect of received damage, testing player's creativity and ability to stay calm. You can try to save the whole crew or leave someone behind, to save the others. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 %20 kupon var steamde isteyen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 uboat saattir abi oyun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 saat diye geldim oyun çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 das boot diye geldim, oyunmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Ubisoft tekelinden kurtulsun uboat simulasyonu. Biraz daha geliştirsinler bakalım, takipteyim ben. Yarım yamalak ve bugdolu olmasa SH5 güzel olabilecekti aslında, bakalım bu nasıl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 speedbot attack diye geldim patlama sesi berbat bi video buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Bir süredir beklediğim bir oyundu ama EA olarak çıkması biraz düşündürttü. Açıkçası tam sürüme kadar beklemeyi planlıyorum. Firma ilgili gözüküyor, Buglar konusunda çalışacaklarını ve Uİ'yi düzelteceklerini söylemişler , Steam Rewiev %78 olsa da zamanında EA maceralarından ağzı yananlardanım. Oynayan, genel olarak bir yorum yapabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 (düzenlendi) Das U-Boot diye geldim ben de, oyunmus Mayıs 2, 2019 senko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Oyuna girmiyorki yeni oyun loadingte kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 nazileri oven oyunun steam'de satiliyor olmasi steam'in rengini gostermistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 hep amerika ovuoz biraz da nazi ovelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 ozgurluk savascilari, diunyayi kurtaran adamlar ile kotu adamlari bir tutma. yo.. tutacaksan okul ortasinda nazi selami ver hele bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 2-3 seneye verilebilir duruma gelir buralar afd nin onunu kimse alamiyor. Yeni taraftarlar katiyor kendine. Dresden fln adamlarin mekani artik. Haftalik yuruyus vs yapiyorlar. Bu sefer yahudi degil turkleri kesecekler hem sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 o zaman hemen biyik birakip saci sekillendir. sol koluna tak gamali haci. belli ama rammstein falan gibi nazi sempatizanlarinin kliplerini izleyince dahi gaza gelmeler ortaya cikiyor. turkiye'ye yapsinlar anca 1915 teranesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar