openyoureyes Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Su siralar (bahar aylari) bitkileri cogaltma/yavrulamak (propagation) icin mukemmel bir zaman. herkes lokasyonunu ve elindeki bitkileri yazarsa, belki hepimizin salonu daha yesil ve daha huzurlu olur elimdeki bitkileri takaslamak isterim. ben, ist. 1) Pasakilici (Ansevieria Trifasciata) x1 2) Deve Tabani x50cm (Swiss cheese plant) (Monstera deliciosa) x1 3) Patos Sarmaşığı x80cm (Devil's ivy) (Epipremnum) x1 4) Areka Palmiyesi x90cm (Areca palm) (Dypsis lutescens) x1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 fotoları da koysaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
openyoureyes Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 (düzenlendi) ilgilenen varsa resim koyabilirim. patos ve deve tabani x 4'er oldu bekledigimden 2-3 kat cok buyume oldu Mayıs 19, 2019 openyoureyes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
openyoureyes Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 satin almak isteyen olursa saksili x 60 tl elden teslim, takas tercihim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 fotoğraf koysana fsdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
openyoureyes Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 bu monstera deliciosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 cok guzelmis, cok ta saglikli duruyor saglininin nedeni sirma soda ile beslemen degildir diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
openyoureyes Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 (düzenlendi) - bulunduklari pencere dogu/guney cephesine bakiyor, gunde 1-2 saat aksam gunesi aliyorlar. - toprak perlitli, 7-8 gunde bir toprak tam kurumadan suluyorum. - 2 haftada bir dusuk dozajda sivi gubre (gelisim duzenleyici - https://www.lenatarim.com.tr/tr/urun/23/lena_Tonik) ile besliyorum. cok sulanmazsa, efendi gibi de sivi gubre verilirse gayet iyi buyuyorlar. 1 senede 5 bitkiye ulastim Haziran 4, 2019 openyoureyes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Cheers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
openyoureyes Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 bu da guncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 darisi daha eglenceli bitkilerin basina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 On 09.06.2019 at 09:17, Loex dedi ki: darisi daha eglenceli bitkilerin basina goren de botanik bahcesi var zannedicek, TROLL magaranda hava nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 çiçekleri kurutulandan bahsetmiştim neden kompleks yaptın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 ben atmadim post'u niye kompleks yapayim? varsa bitkin koyarsan. her topicin altinda toxic takilmana gerek yok: On 09.06.2019 at 09:17, Loex dedi ki: darisi daha eglenceli bitkilerin basina On 16.06.2019 at 09:29, Loex dedi ki: allah kurtarsin 7 saat önce, Loex dedi ki: aynen win win moruk çok akıllısın adeta kapitalizmi yendin 12 saat önce, Loex dedi ki: ya bırak mezarcı 15tl için gelip başlık açıyosun utanmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 negatif enerji verme diyorum arkadasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 8 saat önce, Goering dedi ki: negatif enerji verme diyorum arkadasa. darısı daha eğlenceli bitkilere demek mi negatif enerji oluyor ayrıca adama demişim ben sen neden atlıyosun. Glovo nun reklamı gibi olan salak başlıkda 15 tl lik saadet zincirine katılmadığım için mi negatif enerji aldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar