Cd- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Konunun üstüne basınca eskiden son mesaja gidiyordu şimdi ilk sayfaya gidiyor ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Bende son mesaja gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Tüm aktiviteler'den basınca son sayfaya gidiyor sanırım. "Güncel mesajlar"dan basınca ilk sayfaya gidiyor.. ikisinin farkını da anlamadım zaten =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 evet mobilde öyle bişey oldu ben de mutsuzum yandaki daire ya da yıldıza tıklayınca okumadığın ilk mesaja gidiyor orada başlığa tıkladığında mesaja gitse eskisi gibi güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 bende de öyleydi sonra sağda kaç dakika önce atıldığını yazan süreye basmaya alıştım. hangi mesaja aitse o mesaja gidiyor o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 " x yanıt" yazan yere basınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 ama ben konunun üstüne basmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 bende güncel mesajlarda da aynı şekilde, konuya tıklayınca son mesaja geldi, ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar