cavanagh Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Geçtiğimiz sezonu anlatan bir belgesel yapım, dün denk geldim ve bir solukta bitirdim. Önümüzdeki hafta başlayacak yeni sezon öncesi iyi oldu. Yapımcısı daha önceden Senna'nın belgeselini de yapan James Gay-Rees. Bu ilk sezonda Ferrari ve Mercedes onay vermediği için bu takımlar ile ilgili pek bir şey yok, Ancak böyle olması daha iyi olmuş gibi geldi bana, alt sıra takımların birbirleri ve kendi içlerindeki kapışmaları çok güzel anlatmışlar. Yeni sezonda tüm takımların katılımını istemişler, önümüzdeki hafta ilk yarış ile birlikte çekimlere başlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 (düzenlendi) Ben de bugün başladım izlemeye, başarılı olmuş, her sezon sonunda bekleriz devamını Ferrari ve Mercedes in olmaması kısmına katılıyorum, bu hali gayet iyi Mart 10, 2019 uk tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 İlk bolumde haasin drami cok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 force india da güzeldi, bir de grosjean her kaza yaptığında diğer bütün teknikerler gülüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 ben de başladım izlemeye, gayet keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 cook oldu f1 i takip etmeyeli ama bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 On 11.03.2019 at 13:51, cavanagh dedi ki: force india da güzeldi, bir de grosjean her kaza yaptığında diğer bütün teknikerler gülüyor Guvenlik araci varken lastikleri isitayim derken bariyerlere giriyor sdfdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 bölüm 4; Spoiler reno ile red bul arasındaki ayrılığı sonra pilotun gitmesi ve basın açıklama önceki iki teknik adamın konuşması çok gerdi beni ya reno sahibi ne kıl adam ukala ya sana bir motor ve pilot lazım demesi aradaki bu seneki çekişmeyi daha ayrı özel kılıcak anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 ya bu dizi cidden aşırı iyi olmamış mı f1ın bi kadar hikaye barındırdığını inan hiç bilmiyordum kafamda ap ayrı bi şey vardı esteban ocon'a ayrı bi üzüldüm ha zengin herifler yüzünden yedek sürücü olmuş bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 yavaş yavaş izliyorum ben de 4. bölümde falanım sanırım red bull & renault savaşında. Çok başarılı bir çalışma olmuş, pit duvarının arka tarafında neler döndüğü, pilotların/yöneticilerin duyguları falan. Umarım bu sezon ferrari ve mercedesi de dahil ederek daha da kaliteli bir iş hazırlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 bu sene fia tüm takımların katılarak yardımcı olmasını istemiş, ama büyük takımların ne kadar dahil olacağı belli değil. verstappeni sevmezdim iyice uyuz oldum diziden sonra sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 iyi bir hikaye anlatimi ve editleme ornegi. genel olarak ne hikaye cikacagini bilmeden sene boyunca yapilan cekimlerin ustune boyle bir sey ciktigini, cok daha fazla kullanilmayan malzeme oldugunu dusunuyorum. ana hatlar bellidir (yasli pilot/genc yildiz, fakir pilot/genc pilot, orta seviye takimlarinin mucadelesi vs vs.) ama anlatim gerceklesen olaylar ile asiri iyi bir hal aliyor. grosjean'in hikayesi sanirim olayin sartlarina gore eklenmis bir hikaye sanirim. oldukca basarili. diger taraftan, bir grup zengin cocugunun (neredeyse hepsi... ocon haric dedim..) ego manyakligini izliyor olmak rahatsiz edici gelmedi degil. 2-3 yasindan beri siki tasagina denk olan, ailesi tarafindan karting'e yonlendirilmis cocuklarin kendini tanri gibi gormesini izliyoruz. yanlarinda da neredeyse hepsi ego kabarmasindan olecek mudurleri vs var. anlatim sahane ama asiri materyalist, makyavelist insanlarin ukala suratlarini ve boburlenmelerini izlemek komik de gelmedi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Amerikan takımının sahibi söyle rahatça ağız dolusu kufretsin diye tüm sezon bekledim adam küfretmedi. Peşpeşe iki araca lastiği takamayan o pit stop elemanını burda olsa dişleri elinde gondrirlerdi eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 2. sezon aynı tadı vermedi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2020 İlk sezona yeni başladım epey güzelmiş bu. Baya sardı. Para ve lobi her yerde aşırı önemli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2020 (düzenlendi) ikinci sezon çok kısa ya ve birinci sezon gibi değil o kadar sevindik ferrari mercedeste olacak diye ama çınk Mart 3, 2020 Llama tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2020 Grosjean denen amele nasıl kovulmamış hala hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar