Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 arkadaslar yaklaşık 8 gun once amerıkadan 2 tane us versiyonunu aldım oyunun ve aldığım gün o formu doldurup keyleri convert ettım ılk mail geldi ki şu şekilde Hello, Welcome to the European Customer Support for World of Warcraft! We have successfully received your information; we will provide you with the required information to access the European Final Beta as soon as it launches if the information you have provided is correct. You will also be able to play on the European launch of World of Warcraft with your current information. Thank you for joining the World of Warcraft community! Customer Support Team Blizzard Europe ki bu keyleri sallayana bile geliyor sanırım ve bu mail geldikten sonra 8 gün geçti bi hareketlilik yok hiç bir mail gelmedi blizzard dan keyleri doğru girdiğimden eminim niye bir cevap gelmedi ne yapmalıyım arkadaşlar yardım ederseniz çok mutlu olucam biliyorsunuz 11 şubat a az kaldı yani key geç çevrilirse yada daha korkunc u hiç çevrilmezse napıcam ben[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Telefonla ulaş direk onuş bence. En garantilisi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 telefonla anlaşamam ben ya mail fln mı atmalıyım[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ben bu cumartesi günü tech supporta cevrilen keylerle ilgili bir soru sormustum.Çevrilen keylerimiz retailde aynen geçerli olucak mı die.Su sekilde bir cevap geldi. Final Beta Ends In preparation for the retail launch of World of Warcraft in Europe, the final beta servers have been taken offline. As a result, Beta testers are no longer able to log into the game servers or play the game itself unless they have a retail account. Unfortunately, this means we are not be able to effectively troubleshoot any technical or account related issue further for you until after the release on the 11th February. We are constantly making numerous optimizations to our hardware and the game, based on the data acquired during the Beta testing, and this includes a number of errors we were unable to solve before the beta ended. If you install the retail version of World of Warcraft, and get the retail patch, but continue to have this or any other problem; please let us know so we can troubleshoot further for you. We greatly appreciate all the time our testers spent with us getting World of Warcraft tuned for release, and apologize that we were not able to answer all your queries for the beta testing phase. We look forward to helping you get into the game when it is released, however. You can keep track of any further news regarding the launch of World of Warcraft by visiting the main pages: Cevap otomatik gönderilen bir cevaba benziyor.Cok yoğunuz ayağı cekiyorlar. Bence absolutun dediği gibi telle ara en mantıklısı.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 valla ben 15 aralıktan bu yana keyim çevrilecek diye bekliyorum 11 subatta hala oyuna gşremessem oturur aglarım tonlarca mail attım ama hep salak salak halledecez hallediyoruz cinsi mailler geldi hala umutla bekliyorum.[signature][hline]Babacan Dwarf Hunter Bogachan Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ben 7-8 gün önce aldım kutuyu ve keyi beta ya fln girmedim sadece retail de çevrilsin istiyorum ve telefonla anlaşabileceğimi sanmıyorum[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 aa?!?şimdide sitesine giremiyorum wow un bu sayfayı görmeye yetkiniz yok diyor bu site yasaklı değil ama neden?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Siteyi update ediyorlar herhalde ve büyük ihtimal acc alımı acılcak.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Beyler, Blizz'den bu konuda gelen maillere kulak asmayın veya önem vermeyin.[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ee peki ne yapalım[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 valla bende ayni durumdayim ben 2nd phaseden once yollamistim keyi hala bir action olmadi fakat artik US keyim calismiyor istersen bir account creationda dene sende ilk sayfayi gecebilicenmi diye hatta Keyi convert olmus biri denese burda yazsa super olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 eu nun sitesini açamıorum heralde acc alımını başlatcaklar bize hala 2. bir mail gelmedi.acc alımı başlasın key imi denicem belki çevirmiştir blizzard[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bu arada siz siteye girebiliyor musunuz?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 pardon sitenin adres i değişmiş[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Arkadaşın demek istediği us keyinle us den acc. almayı dene cd keyi girdikten sonraki aşamaya geçiyorsa keyin çevrilmemiştir ama geçmiyorsa keyin eu ya çevirilmiştir demek yani sen www.worldofwarcraft.com dan dene önce..[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 heeyy us de key e yanlış dedi o zaman key im çevrilmiş yani.ama niye 2. bir mail gelmedi o hala kafamı kurcalıyor..[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Evet sen dedikten sonra bende denedim benimkide usde gecerli degil artık amanın nası umutlandım anlatamam sen beni güldürdün allahta seni güldürsün :) çok uzun bekledim ya aralıkta alıpta oyunu her gece göz göze gelmek nası bi duygu anlatamam[signature][hline]Babacan Dwarf Hunter Bogachan Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 benimde key cevrildikten 1.5 hafta sonra geldi cevrildi maili sorun etmeyin.. ama ben mail gelmden 1.5 hafta önce eu beta acctı aldım bile yani gec gonderiolar endise etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 çok mutlu oldum ya şu an kutuya sarılıyorum çok teşekkürler yardım eden herkese[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Heheh ne demek conem :)[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ahada ardı ardına cevapsız maillerime cevaplar gelmeye basladı sanırım bu defa olcak bu iş[signature][hline]Babacan Dwarf Hunter Bogachan Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 abi ne yazıyo mail lerde merak ettim bana birşey geldiği yok[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ben dedigim gibi aralıktan bu yana ugrasıyom özür falan diyolar cevaplayamadıkları için retailde deneyin olmassa hemen bize mail atın falan diyolar ben bu konuda kalan en eski kişiyim heralde :)[signature][hline]Babacan Dwarf Hunter Bogachan Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bogachan bende varım. Daha denemedim US sitesinde korkudan, çünkü 11'nde başlamam için tek ümidim o, korkuyorum :P Korku korku korku[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bogachan ve Gangren ,sizin icin dua ediom falla. sizler benım kader ortagımsınız. oyunda bulusmak uzere! [Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 09 Şubat 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar