Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

us key i eu ya convert etme sorunu

Dogbert

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar yaklaşık 8 gun once amerıkadan 2 tane us versiyonunu aldım oyunun ve aldığım gün o formu doldurup keyleri convert ettım ılk mail geldi ki şu şekilde

Hello,

Welcome to the European Customer Support for World of Warcraft!

We have successfully received your information; we will provide you with the required information to access the European Final Beta as soon as it launches if the information you have provided is correct.

You will also be able to play on the European launch of World of Warcraft with your current information.

Thank you for joining the World of Warcraft community!

Customer Support Team

Blizzard Europe

ki bu keyleri sallayana bile geliyor sanırım ve bu mail geldikten sonra 8 gün geçti bi hareketlilik yok hiç bir mail gelmedi blizzard dan keyleri doğru girdiğimden eminim niye bir cevap gelmedi ne yapmalıyım arkadaşlar yardım ederseniz çok mutlu olucam biliyorsunuz 11 şubat a az kaldı yani key geç çevrilirse yada daha korkunc u hiç çevrilmezse napıcam ben[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu cumartesi günü tech supporta cevrilen keylerle ilgili bir soru sormustum.Çevrilen keylerimiz retailde aynen geçerli olucak mı die.Su sekilde bir cevap geldi.

Final Beta Ends
In preparation for the retail launch of World of Warcraft in Europe, the final beta servers have been taken offline.
As a result, Beta testers are no longer able to log into the game servers or play the game itself unless they have a retail account. Unfortunately, this means we are not be able to effectively troubleshoot any technical or account related issue further for you until after the release on the 11th February.
We are constantly making numerous optimizations to our hardware and the game, based on the data acquired during the Beta testing, and this includes a number of errors we were unable to solve before the beta ended.
If you install the retail version of World of Warcraft, and get the retail patch, but continue to have this or any other problem; please let us know so we can troubleshoot further for you.
We greatly appreciate all the time our testers spent with us getting World of Warcraft tuned for release, and apologize that we were not able to answer all your queries for the beta testing phase. We look forward to helping you get into the game when it is released, however.
You can keep track of any further news regarding the launch of World of Warcraft by visiting the main pages:

Cevap otomatik gönderilen bir cevaba benziyor.Cok yoğunuz ayağı cekiyorlar. Bence absolutun dediği gibi telle ara en mantıklısı.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 7-8 gün önce aldım kutuyu ve keyi beta ya fln girmedim sadece retail de çevrilsin istiyorum ve telefonla anlaşabileceğimi sanmıyorum[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ve ölümcül gece çöktü
Sosyal ağlarda paylaş

eu nun sitesini açamıorum heralde acc alımını başlatcaklar bize hala 2. bir mail gelmedi.acc alımı başlasın key imi denicem belki çevirmiştir blizzard[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ve ölümcül gece çöktü
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşın demek istediği us keyinle us den acc. almayı dene cd keyi girdikten sonraki aşamaya geçiyorsa keyin çevrilmemiştir ama geçmiyorsa keyin eu ya çevirilmiştir demek yani sen www.worldofwarcraft.com dan dene önce..[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet sen dedikten sonra bende denedim benimkide usde gecerli degil artık amanın nası umutlandım anlatamam sen beni güldürdün allahta seni güldürsün :) çok uzun bekledim ya aralıkta alıpta oyunu her gece göz göze gelmek nası bi duygu anlatamam[signature][hline]Babacan Dwarf Hunter
Bogachan Human Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...