Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 (düzenlendi) eyv ama ben online oyunları en çamur seviyede olmadan oynaymam zaten o yüzden her şey lowestta, sadece dynamic res sevmiyorum onun için native 1080p %100 vsync benim driverdan global kapalı redditte vs birkaç yerde full screen optimisation kapa demişler, onu disable ettim bi de radeon anti-lag açtım daha iyi oldu. demin 9 klle şampi pide oldum bu ayarlardan sonra, herhalde anca bu kadar smoothluk sdf Kasım 25, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 AA kapalı olunca uzak mesafe çok bozulmuyor mu? + beni clandan atmışınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 yeni sezon geliyor haftaya salı: ANNOUNCING APEX LEGENDS RANKED SEASON 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 geldi. oynayacak eklesin Hushzzx gold->diamond arasindayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 ekledim seni goering, gold'dayız şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 (düzenlendi) ben de gold'a ciktim dun discord'da hush'im ztn ordan yakalarim sizi genelde plat3'de birakiyorum yanniz, yeni account'a geciyorum yetemedigimden tek Şubat 5, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 annen e başvurdum nacrem. pek beceremiyorum oynamayı da sardım bu ara öğrenirim herealde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 olm alıp ne atıyonuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 bug oluyor ya maalesef, bir türlü çözemediler; yine başvurmak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Apex Legends Season 9 to Feature 'a Ton' of Titanfall Content https://www.ign.com/articles/apex-legends-season-9-to-feature-a-ton-of-titanfall-content Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Oynayan kaldı mı hala ? neler yapiyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 (düzenlendi) bakmadim bu sefer, POE oynadim ama o da baydi : ) aksam falan bakalim olmadi BOCEK diye bow eklemisler. Mayıs 6, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 böceeeeek silahla tararken adam vuramıyorum yayla nasıl tutturacam acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 3v3 arena çok iyi olmuş. battle royale değilde eski tarz fps arayanlar için baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 tripletake kızağa çekmişler küstüm ea play pro almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar