arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 goldbären said: sanssizsansli said: sonra şunu izleyip üzüldüm nedensiz sdf https://www.youtube.com/watch?v=4bj6SqgT4SQ lars fon tiriğer filmine koymalık olmuş. kırık aksanlı avrupalı bir oyuncunun "I xave once seen a zingle sels organismus dying. how fasssinating it was klinging to life and sadınly it fas gone." dediğini duyar gibi oldum izlerken. aradigin isim werner herzog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 abi o kitaptan bunu mu çıkardın sdafad sapiens dimi o? bizim bonusumuz hayal kurabilmemiz abi, geleceği düşünmemiz, ideloji din falan çıkartabilmemiz. Olay bu. 60k kişi tek bir takım için kışın soğuğunda stada toplanıp bağırıyor abi, şunu file yaptıramazsın, muhtemelen onlarada yaptıramazdın. biz ideoloji din zart zurt sayesinde sonsuz bağlantı kurabiliyoruz, buda birlikte hareket etmeye olanak verio e birlikten güç doğuyo. yerleşik hayata geçmeden önce dinlerin çıktığını (aka göbeklitepe) düşünürsek, din kapsamlı bi savaşta yok olduklarını düşünebiliriz. Tabi savaşta olmamış olabilir abi, bu kadar yüksek hayatta kalma yetisiyle, sevişip sevişip domine etmişte olabiliriz yani. Zaten gen kalıntıları var hepsinin modern insanda. sipeyskeyk said: He sağol, işte adamlar bizden fiziksel olarak güçlü ama, bir şekilde yok olmuşlar. Dedikodu üzerinde duruyordu kitapta :) Sürekli dedikodu yapmanın, strateji geliştirme üzerine yaptığı olumlu etkiden dolayı sapiens'in kendinden güçlü türleri yok edebilmesi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Kitabın bütününden bir çıkarım yaptığımı söylediğimi hatırlamıyorum. Kitapta dedikodu ve etkilerinden bahseden bir bölüm vardı, onu aktardım, üstteki mesajlarda biri bahsetmişti çünkü. Anything else? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 5000 yıllık soylu kürt tarihi ile dalga geçen arkadaşları uyarıyorum, yeri burası değil https://i.imgur.com/WgCd6SG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar