Alexian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Arkadaşlar Half-Life için bot,mod,harita ve patch indirebileceğim bir site var mı ? Böyle harika klasik bir oyunu Sierra dahi unutmuş orada bile yok bilen varsa yazsın lütfen... Bazı modlara özel botlar olan bi yer olursa iyi olur.. Örneğin Natural Selection... Teşekkürler.[signature][hline]Emirden Saygılarla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bizim sitede hl modları var ama denemedim dogrusu bot oluyormu diye www.ultima-strike.com dan bakabilirsiin[signature][hline]Ultima-Strike.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Planet Half-Life[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 fileplanet'teki listeye de bakabilirsin: http://www.fileplanet.com/32321/0/section/Gameplay [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Şubat 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Şey ben file planet denedim. Orası üyelik istiyo ve şu an üyelik sayfasında bir sorun var üye olunmuyor yani alternatif var mı ?[signature][hline]Emirden Saygılarla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yazdim ama sanirim görmedin Ultima-strike burda üye ol ve download bolumunu incele istediğin modu bulacaksın umarım..[signature][hline]Ultima-Strike.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 www.hl2files.com[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar