sardalya Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Cokomantis said: https://thehypertextuallounge.files.wordpress.com/2017/02/in-valid.jpg gattaca aklıma geldi hademe ve nasa denince. izlemeyen varsa izlesin mutlaka. ben izlemedim ama bakacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Remus said: senko said: Abi ben temizlik görevlilerini uzaya gönderdiklerini pek sanmıyorum. Daha cok bu is icin eğitim almış insanlari gonderiyorlardir Hocam adamlarin uzaya kopek, kedi, maymun gibi seyler gondermislikleri var temizlik gorevlisi neden yollamasinlar? abim o heyvancıkları test olsun diye yolluyolar temizlikçiyi test etmek için başka yöntemler var , ne bilim cam pervazlarını silmiş mi , koltuğun altını almış mı fln diye bakıyolardır bide mesela bizim gündelikçiyi uzaya yollasan çok masraf çıkarır bütçeyi bitirir, uzay deterjanınını beğenmez yeşil domestos ister 5 litrelik fln , altından kalkamaz nasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Yeni Turkiye de normal boyle seyler. Ha kopekle test etmissin ha temizlikci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 benim amerikanın bağrında kopmus nur yüzlü saf yiğit temizlikçim uzaya gidemez mi yani? uzayın kaymagınu hep nrwyorktan los angelestan gelmiş beyaz amerijalılar mı yiyecek.. o devirler bitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar