Obscura Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ya yenı updatelei çekemiyorum daocu açıorum client kitleniyo böhüü aynı sorunu yaşayan yada çözümünü bilen varsa bi yardım hüeee[hline]Wiss Darksoul lvl 48 ArmsGAY-kay lvl 26 runemaster Darkonn-merlin lvl 24 shaman Obscuraa-Merlin [Bu mesaj Obscura tarafından 14 June 2003 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Bağlantı kıtlığından çekemiyo olmayasın?[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bilemıom muhtemelen oledır ama yabancı sıteler genelde açılıo bende çok bi sorun yok aslında :p[hline]Wiss Darksoul lvl 48 ArmsGAY-kay lvl 26 runemaster Darkonn-merlin lvl 24 shaman Obscuraa-Merlin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Az biraz herkeste açılıyor ona aldanma. Asıl bağlantı kendini oyuna girmeye çalışınca belli ediyor sağolsun.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bendede bazen oluyo. checking 4 updated files derken ctrl+alt+del yapınca yanıt vermediğini görüyorum . büyük ihtimalle internet bağlantımız yüzünden[hline]I'm one of the keepers of wilderness and here to help... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 off ya tam zamanını buldu deprem[hline]Wiss Darksoul lvl 48 ArmsGAY-kay lvl 26 runemaster Darkonn-merlin lvl 24 shaman Obscuraa-Merlin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Çok uzadı bu işş çokkk[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar