Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Ali'yi alıyolarmış.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Buda bi gebermedi :D[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!!

Mesaj tarihi:
bence o adamda 400bin dolardan daha fazlası vardır. yani öyle bir borcu olsa ödemiştir ama benim görüşüm tabi[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen...
Mesaj tarihi:
said:
Sly-One, 17 Şubat 2005 19:25 tarihinde demiş ki:
yahu alıyolarmış ne demek ya hehe.
frag alıo sanki bablar.

Hehe bu guzeldi =)

You fragged M.Ali. Erbil[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Mesaj tarihi:
said:
zaidral, 17 Şubat 2005 20:19 tarihinde demiş ki:
o kadar dizide yarışmada boy göstermesinin sebebi dolar borcu. adam kumar tutkusunu yenemeyince para kazanmak zorunda ki 400k $ galiba borcu. bu aralar her yerde zaten, başı sıkışık olmalı.

Dizide oynamasının nedeni bildiğim kadarıyla uzanlara borcu varmış yani star'a, devlete borcu olunca ödemek zorunda kalmış. bu yüzden starda dizilerde yarışmalarda fln çıkıyor.[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
Mesaj tarihi:
alırlar seneye transfer döneminde korkma
kaçar[signature][hline]imzasız bir dünya için elele!!

[Bu mesaj tamirci tarafından 17 Şubat 2005 21:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kotu bole şeyler ya sana ne yaptıkı kursunluosun...mantıksızlık para hırsı diz boyu...[signature][hline]
Cmabridge Üinversitesi

Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei
hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre
olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz
olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl
kemileelri bir btüün oralak omukadısır.

Mesaj tarihi:
arkadaslar dogru demis sen fazla takiliosun bilg ortaminda biraz sosyalleş :D ( sosyalleş diyen (bkz: a.k.a bana) bakin) neyse ben severim adami uzuldum... bir baska arkadasimizin dedigi gibi (simdi unuttum kimin dedigini sory) korpe sevgililerinden birinin simdiki sevgilisi vurmuştur, tabi belki vurna kişide unlu olmak istiyordur oda mumkun (birde 5 el diil 6 elmiş) her ne kadar 6 eldede kacirdiysa adam amma malmış :D[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Mesaj tarihi:
Altı elde oldurmek icin deil de populer olmak icin yapmıstır, m.ali. erbil'i oldurse toplumun baskısı yasatmazdı o adamı.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Mesaj tarihi:
ahahah fakeaccoutn yardin beni.. zuahah *kopar* *kopanzi* vb ve türevleri ahahah :D:):D:)[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 17 Şubat 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Aklını mı alıyolarmış aşağı mı alıyorlarmış anlamadım ki ?
aynen :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 17 Şubat 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
yada espri yapmistir yine

Bi ugraşma benimle be.Bi ilgimi çekmeye çalışma be.
hayrettir ya hayret bişey ..Hayrettin.. Gayret .. Seyret[signature][hline]Bak postacı geliyor,selam veriyor.Herkes wow a bakıyor,merak ediyor.Bir alliance kutusu getirdim sana çok teşekkür ederim postacı amca.
Mesaj tarihi:
eternal yani teesüf ederim artik.. memet ali hakkinda konusuyoruz üzerine aliniyosun manyak! kim ugrasiyo acaba =) ckk ckk[signature][hline]
Sell me the infection, it's only for the weak
No need for sympathy, the misery that is me
Sell me the infection, it's only for the weak
On bleeding knees I accept my fate
Mesaj tarihi:
said:
Sly-One, 17 Şubat 2005 19:25 tarihinde demiş ki:
yahu alıyolarmış ne demek ya hehe.
frag alıo sanki bablar.

lag'a girmişlerdir belki ? :-p (sabah sabah canım sıkılıdı )

ama frag olayı güzel espiri[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
başlığı görünce gülesim geldi kusura bakmayın

alıyolarmış ne ya
aeuheauh[signature][hline]valandil ownz j0o!
i said, lord, take me downtown,
i'm just lookin' for some tush.
WoW - Kelvin , the Human Mage.
  • Yeni Oluştur...