Zagg Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Buda bi gebermedi :D[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!!
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: Sly-One, 17 Şubat 2005 19:25 tarihinde demiş ki: yahu alıyolarmış ne demek ya hehe. frag alıo sanki bablar. öle deme head shot ucu ucuna kaçtı..[signature][hline]| Paticik KO Editör | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bence o adamda 400bin dolardan daha fazlası vardır. yani öyle bir borcu olsa ödemiştir ama benim görüşüm tabi[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen...
duende Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: Eternal, 17 Şubat 2005 19:25 tarihinde demiş ki: Valla haberlerde bişey diyo kurşunlamışlar arabasını show çıkısı falan.Alıyolarmış direkten dönmüş.Şuan durmu iyiymiş.. cok fazla counter oynuyosun[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ilginç bir olay :([signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:157/melancholy/depression)|
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Kaç paraya "alıyoarmış?" :P[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Venator Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: Sly-One, 17 Şubat 2005 19:25 tarihinde demiş ki: yahu alıyolarmış ne demek ya hehe. frag alıo sanki bablar. Hehe bu guzeldi =) You fragged M.Ali. Erbil[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Yava_ alsinlar...Bu ülkede Polis var..Hem M. A. Erbil ne yapsinki Mafya degil hirsiz degil..[signature][hline]Gaius Julius Caesar
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: zaidral, 17 Şubat 2005 20:19 tarihinde demiş ki: o kadar dizide yarışmada boy göstermesinin sebebi dolar borcu. adam kumar tutkusunu yenemeyince para kazanmak zorunda ki 400k $ galiba borcu. bu aralar her yerde zaten, başı sıkışık olmalı. Dizide oynamasının nedeni bildiğim kadarıyla uzanlara borcu varmış yani star'a, devlete borcu olunca ödemek zorunda kalmış. bu yüzden starda dizilerde yarışmalarda fln çıkıyor.[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
tamirci Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 alırlar seneye transfer döneminde korkma kaçar[signature][hline]imzasız bir dünya için elele!! [Bu mesaj tamirci tarafından 17 Şubat 2005 21:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 kotu bole şeyler ya sana ne yaptıkı kursunluosun...mantıksızlık para hırsı diz boyu...[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 arkadaslar dogru demis sen fazla takiliosun bilg ortaminda biraz sosyalleş :D ( sosyalleş diyen (bkz: a.k.a bana) bakin) neyse ben severim adami uzuldum... bir baska arkadasimizin dedigi gibi (simdi unuttum kimin dedigini sory) korpe sevgililerinden birinin simdiki sevgilisi vurmuştur, tabi belki vurna kişide unlu olmak istiyordur oda mumkun (birde 5 el diil 6 elmiş) her ne kadar 6 eldede kacirdiysa adam amma malmış :D[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Venator Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Altı elde oldurmek icin deil de populer olmak icin yapmıstır, m.ali. erbil'i oldurse toplumun baskısı yasatmazdı o adamı.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05
Joker Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mehmet ali yeri öpüyormuş! diye başlık olsa daha iyi olurdu...[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] -Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ahahah fakeaccoutn yardin beni.. zuahah *kopar* *kopanzi* vb ve türevleri ahahah :D:):D:)[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: Alexi_Septimus, 17 Şubat 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Aklını mı alıyolarmış aşağı mı alıyorlarmış anlamadım ki ? aynen :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: vaniLLe, 17 Şubat 2005 19:46 tarihinde demiş ki: yada espri yapmistir yine Bi ugraşma benimle be.Bi ilgimi çekmeye çalışma be. hayrettir ya hayret bişey ..Hayrettin.. Gayret .. Seyret[signature][hline]Bak postacı geliyor,selam veriyor.Herkes wow a bakıyor,merak ediyor.Bir alliance kutusu getirdim sana çok teşekkür ederim postacı amca.
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 eternal yani teesüf ederim artik.. memet ali hakkinda konusuyoruz üzerine aliniyosun manyak! kim ugrasiyo acaba =) ckk ckk[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Ben de memet ali'yi devlet başka bir ülkeye satıyor sandım. alıyorlarmış ne be?![signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 heh adam mal mıdır alıyolarmış :)başlıkdan bişi anlamıyınca giriyim dedim şoke oldum..[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 kurtlar vadisi terminolojisi ?[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Zerokull Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 büyük bi ihtimalle kumar borcu falan vardır. Biliyosunuzki kendisi kumar düşkünü bu yüsden normaldir.[signature][hline]Don't you have a kingdom to run?
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Sly-One, 17 Şubat 2005 19:25 tarihinde demiş ki: yahu alıyolarmış ne demek ya hehe. frag alıo sanki bablar. lag'a girmişlerdir belki ? :-p (sabah sabah canım sıkılıdı ) ama frag olayı güzel espiri[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 mehmedi indiremediler:)[signature][hline]Every fart has a beginning.
Head Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 başlığı görünce gülesim geldi kusura bakmayın alıyolarmış ne ya aeuheauh[signature][hline]valandil ownz j0o! i said, lord, take me downtown, i'm just lookin' for some tush. WoW - Kelvin , the Human Mage.
Öne çıkan mesajlar