Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

56k bağlantı ve 2 PC

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Daha önce hiç 56k bağlantıdan iki Pc ile wow oynamaya çalışan oldu mu?

Olduysa sonuç nedir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

raidler olmadan en azından ilk 2-3 ay arada sırada oynayarak level 30-40'a kadar filan bu şekilde idare edebilirmiyiz diye düşünüyorum yoksa ilerisi için adsl zaten allahın emri.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

hiç tahmin etmiyorum oynansın.ben zamanında en düşük 150 pingle counter oynardım türk serverlerinde adsller 50 pingle oyun oynarken.wow da adslle 300 civarı ping alıyor.56k ile kaç ping alınır bilmem ama 2 bilgisayarla birlikte oyuna baglanabilirseniz bile harika olur :) karışık oldu ama anlamıssınızdır insallah :)[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :)
Sosyal ağlarda paylaş

512 adsl limitli hükmeder diyoruz o zaman başka bir şey demiyoruz :) Sağolun[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...