Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

56k bağlantı ve 2 PC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daha önce hiç 56k bağlantıdan iki Pc ile wow oynamaya çalışan oldu mu?

Olduysa sonuç nedir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
raidler olmadan en azından ilk 2-3 ay arada sırada oynayarak level 30-40'a kadar filan bu şekilde idare edebilirmiyiz diye düşünüyorum yoksa ilerisi için adsl zaten allahın emri.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
hiç tahmin etmiyorum oynansın.ben zamanında en düşük 150 pingle counter oynardım türk serverlerinde adsller 50 pingle oyun oynarken.wow da adslle 300 civarı ping alıyor.56k ile kaç ping alınır bilmem ama 2 bilgisayarla birlikte oyuna baglanabilirseniz bile harika olur :) karışık oldu ama anlamıssınızdır insallah :)[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :)
Mesaj tarihi:
512 adsl limitli hükmeder diyoruz o zaman başka bir şey demiyoruz :) Sağolun[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
  • Yeni Oluştur...