fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Daha önce hiç 56k bağlantıdan iki Pc ile wow oynamaya çalışan oldu mu? Olduysa sonuç nedir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 56k ancak yeter oda pc baya kaliteli olucak raidlerde tahmöini kasım kasım kasılır... 2.pc le pek ihtimal yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 raidler olmadan en azından ilk 2-3 ay arada sırada oynayarak level 30-40'a kadar filan bu şekilde idare edebilirmiyiz diye düşünüyorum yoksa ilerisi için adsl zaten allahın emri.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 hiç tahmin etmiyorum oynansın.ben zamanında en düşük 150 pingle counter oynardım türk serverlerinde adsller 50 pingle oyun oynarken.wow da adslle 300 civarı ping alıyor.56k ile kaç ping alınır bilmem ama 2 bilgisayarla birlikte oyuna baglanabilirseniz bile harika olur :) karışık oldu ama anlamıssınızdır insallah :)[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 upload iki tarafa aynı anda yetmeyebilir fedo.. packet loss yaşayabilirsiniz..[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 512 adsl limitli hükmeder diyoruz o zaman başka bir şey demiyoruz :) Sağolun[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar