MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Kılabır gençlik, heyyo meyyo.. Atla zıpla .. 5,4,3,1... Komedi bişi.. http://www.zeronews-fr.com/flash/electronik_supersonik.php[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 supersonik diye arattım çıkmadı zaten yoktur diyodum :) pardon daha detaylı arama yapabilirdim :)[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 abi aradın çıkmadı ama konu dışına açmasaydın internet idi bunun yeri?[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Ben genelde flash ve siteleri oraya açıyorum. Video olunca nereye koyuacağıomı bilmiyorum konu dışına açıyorum.. Sırf bi internet sayfasından baktık diyeyse de, bütün konuların oraya açılması gerek..[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05
Öne çıkan mesajlar