lancelotdulac Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Bu oyun çıktı mı? Çıktıysa ne zaman konularında bilgi sahibi olan kişiler varsa buraya yazmalarını bekliyorum. Ben biraz neti arşınlandım ama bir kaç screenshot dışında pek bir bilgiye ulaşamadım.2004 içerisinde çıkacak denmiş ama ortalıkta pek görünmüyor.Ertelenme filan mı söz konusu acaba?[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ödüm patladı cıktıda topic actın diye , simdi olmaz walla derslerim sıçar direk.[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 aman çıkmasın zarara girer firma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 google a giriyoruz: "dungeon siege"+"release date" yazıyoruz ve aratıyoruz Spring 2005 diye bir sonuç çıkıyor...[signature][hline]Word Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Oyunun cıkıs tarihine 2005 spring diyorlar anlasılan ertelenmis. Bu tur oyunların hepsi birbirine benziyor ama cıksın bunu da hemen alıp oynarım. EDİT: ah be saniyelerle kacırdım. [Bu mesaj malcolm tarafından 03 Ocak 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 En az 1. si kadar sıkıcı ve iğrenç olacak.Aha şuraya yazıyorum... *!şura*[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ya ne aptal bir oyundur o ya . gunlerimizi yedi . multi oynardik neden oynardik nasil o kadar uzun sure oynadik hala bilmem . diabloda en azindan tik tik tik yaparsin bunda o da yok kendi kendine vururdu elemanlar . esek iyiydi ama ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 grubum sadece esekten ve bir dene büyücü bacıdan olusuyordu çok adam olunca kontrolde zorlaşıyordu[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Dungeon Siege'in intro moviesini izlemiştim, şimdi de oyun içi sahnelerden görüntülerini izledim Yaratıkların geri çekilip ambush yapması, grup halinde saldıran yaratıkların sizin konumunuza göre durup liderini koruması, sık yağmur ormanlarının arasında ilerlerken nehirlerin yanından yürümek felan çok hoş şeyler. diablo 2 + lod + 1.10 kadar detaya inebilirlerse, nwn kadar hikayede çeşitlilik sağlanırsa, bence şahane bir oyun olacak.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 just another hack n slash olmasın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar