Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Aşırı sinir olmuş durumdayım, son bikaç gündür görüntü takılıp duruyordu bugün tadı kaçtı yazı bile yazamıyorum. Server laglı falan demeyin biliyorum zaten o olayı, sorun bilgisayarda, donanım olarak sorun olmamasına ve daha önceden düzgün çalıştırmasına rağmen bir sorun var. Görüntü takılıyor, hipogriflerde falan binmemle karşı tarafta inmem arasında 5-6 sahne görebiliyorum sadece kare kare. Allaşkına bir yardım edin delirecem, oynanmayacak duruma geldi[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 eger sorun sadece hippolardaysa betada da bende ayni sorun vardi ama ben 256 rame veriyodum. simdi 512 aldim ama daha deneme firsatim olmadi. technical support forumlarini okuduysan zaten bu tip sorunlardan gecilmiyor ve su anda sadece random cozumler var. kimisi ramlerin yerini degistirmis duzelmis, kimisi islemiciyi underclock etmis, kimisi windows yeniden kurmus, kimisi eski ekran kartı sürücüleriyle sorununu cözmüs. blizzinde su sorunun cozumu sudur diyebildigi pek bisey yok. onlarda genelde scandisk yap memory test yap, defrag yap falan diyorlar.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 aynen bendede oluyo sistemimin [amd64 3200+1gb ram+gforce6800] iyi olmasına karşı 2 kez oyun dondu ve reset atmak zorunda kaldım,bu sistemde nası takılabilir anlamıyorum.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Uçarken bendede takılıyordu. Şahsen bi win restart hdd yi temizleme desktopu temizleme ve birazda grafikleri düşürmeyle geçti gibi. Ayrıca alt+tab yaptıkça oyun sanki daha çok donuyor gibi.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Nvidia ise ekran kartlarınızın şeysi ordan quality i high performance ye getirin en soldakine yanı öle yaptım geçti[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: n3mrut, 17 Şubat 2005 17:15 tarihinde demiş ki: Nvidia ise ekran kartlarınızın şeysi ordan quality i high performance ye getirin en soldakine yanı öle yaptım geçti biraz daha ayrintili anlatsan[signature][hline]WoW EU Server Pontifex Night Elf Shadow Priest Guild ASR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Arkadaşlar mesele uçma değil, oynayamıyorum ya. Dünden beri kafayı yiyeceğim. Oyuna giriyor karakter 1 dakkada görünür oluyor, sağa dönüyorum 2 defa hareket ettiğini görüyorum karakterin ve 1 dakka geçiyorum, 360 derece dönmüşüm falan kafayı yemek üzereyim.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Abi bendede oluyordu format lazım ona.[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 istersen ekran kartı driverlerini yeniden yuklemeyi dene.ad aware ile de bilgisayarındaki zararlı dosyaları sil.scandisk+defrag yap.hiç olmadı hdd yi formatlayıp en temizinden kur derim..[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Bendede oyun bazen üstüste 2dk arayla 3-4 defa donuyor.Modem ve harddisk çalışır halde , ctrl+alt delete e de tepki veriyor ama o ekrana ulaşamıyorum, restart üstüne restart.Bazende sorunsuz 6-7 saat oynuyorum.Sorun hep var ve işlemci değiştirdim sorun ondan değil.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 cosmos yüklüyse ondan olabilir. öle bi sorun duymuştum. bi onu uninstall edip dene olmadı.[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Aynısı banada oldu. Addonlar yüzünden oluyor o sorun. Yani bana o yüzden olmuştu. Bence interface klasorunu boşalt yedek al yani sonra acc. kalsorunde SavedVariables.lua diye bir dosya var onun kopyasını al ondan sonra SavedVariables.lua.bak dosyasanın sonundaki .bakı sil. Bunları yapınca düzelirse sendede bendeki problemin aynısı olmuştur ki sorun item sell pricetan olmuştu bana. [Bu mesaj Smulkin tarafından 18 Şubat 2005 01:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Addonlarımı arkadaşım düzenleyip yolladı. Aynılarını oda kullanıyor bi şikayeti yok. Ayrıca şimdi hatırladım addon yokkkende 2-3 lvlde kitlenmiş beni 600 sıra beklemeye mahkum etmişti[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Cosmosk endi kendini bozmuş durup dururken nasıl becerdiyse salak program. Hallloldu ya addons u bosaltıp tekrar yükledim[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 taskmanager aç win32 mil usb32 mi öyle bi worm war kapat onu bende de oluyodu sen en iyisi bilmedğin her şeyi kapat taskmanagerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ya bu ui ler bazen sorun çıkarıyor özellikle cosmos[signature][hline]Burning Legion-Shindei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar