Raistin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bence bu bolum paticign umitli bolumlerinden ve geliştirilmeli ne dersiniz burayi geliştirmek için kampoanya duzenleyelimmi?[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Aslında paticik bünyesi altında bir sitesi yapılırsa epey bir şey değişir gibi geliyor bana.Böylece çizgi dünyası hakkında fazla bilgisi olmayan veya yanlış bilgilendirilmiş kişileride kendi safımıza çekebiliriz.Ayrıca bir canlılık da gelir tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrall Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Benimde belirtmek istediğim bir konu var,farklı bir başlık altında açmıyım.Kıdemli bir anime izleyicisi sayılmam ama 12-13 anime falan sonuna kadar izledim bugüne kadar.Bölümde tavsiye topiği çok az oluyor,halbuki insanlar beğendikleri animeleri yazarlarsa çok iyi olur.Eminimki henüz haberimin bile olmadığı birçok güzel anime vardır.İlginize..[signature][hline]From the ashes of Reito rose a new kami. And thereafter at every battle came Horobi, Death's Wail. -The History of Kamigawa [Bu mesaj Thrall tarafından 18 Şubat 2005 00:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 thrall şikayet edene kadar 1 kere yukardaki arama ya bassana tavsiye diye arat oradan hatta üşenirsin diye http://forum.paticik.com/search.php?topic=tavsiye&poster=&page=1&area=a73 burasi olduğu kadarki hali ile iyi bence , bilenler efendice seviyeli konuşuyo , birakalimda buraya çöp bulaşmasin ... ilgilenenler efendi efendi tartişsin , konuşsun , paylaşsin ... ilgilenmeyenlerin gözüne sokmaya gerek yok KAMPANYALARLA !!!![signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 eh cidden paticik'te başımı yormayan, keyif veren birkaç bölümden biri halen.. :-) biraz daha insan olsa fena olmaz gerçi.. alt site konusu bir ara konuşuluyordu ama sonu gelmedi..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 hmm o zaman gidip tanıtım yazmaya başlayayim *!gider wow oynar*[signature][hline]SenariouS The Beast That Shouted "I" at the Heart of the World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 evet bir web sitesi ii olur ...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrall Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: hired_gun, 18 Şubat 2005 02:14 tarihinde demiş ki: thrall şikayet edene kadar 1 kere yukardaki arama ya bassana tavsiye diye arat oradan hatta üşenirsin diye http://forum.paticik.com/search.php?topic=tavsiye&poster=&page=1&area=a73 burasi olduğu kadarki hali ile iyi bence , bilenler efendice seviyeli konuşuyo , birakalimda buraya çöp bulaşmasin ... ilgilenenler efendi efendi tartişsin , konuşsun , paylaşsin ... ilgilenmeyenlerin gözüne sokmaya gerek yok KAMPANYALARLA !!!! Kusura bakmayın,bu kadar topik olduğunu bilmiyordum.Üstteki lafımı geri alıyorum,yalnız bu öfke niye onu anlamadım.Bir öneride bulundum daha düzgin bir dille de anlatılabilirdi. [signature][hline]From the ashes of Reito rose a new kami. And thereafter at every battle came Horobi, Death's Wail. -The History of Kamigawa [Bu mesaj Thrall tarafından 18 Şubat 2005 11:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar