DiaBoLiC Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Bak macbethe hemen güzelim yanıtımı çalmışın bana o soruyu soran sen değil miydin lem...nası cvp vermişim ama iyi demi?[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 kendi gölgeme saklanıyorum lafı zaten dm lik hayatımda koca bir yara oluşturuyor solonorcum[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: DiaBoLiC, 06 June 2003 17:15 tarihinde demiş ki: kendi gölgeme saklanıyorum lafı zaten dm lik hayatımda koca bir yara oluşturuyor solonorcum[hline]Serve no one but Bane :D[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Orjinal bir fikir aslında :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Ben mahallemdeki arklarıma masaüstü oynatmaya çalışmıştım hepsi frp yi uo zannediyordu. Tabi komik enstantaneler ortaya çıktı: 1-) Formasyon şekli: oynattığım takımda savaş durumlarında her oyuncu " ben arkadayım der " DM- elbet biriniz önde olacak değil mi? combat biter direk loota girşirler loot için initiative attıran tek dm benim herhalde neden mi? Aç Oyuncu1 - Abi ben en öndeydim. Aç oyuncu2 - hayır be kardeşim ben yaratığın dibindeydim ( bunu diyen sorcerer kardeşimiz cons=12) DM (ben) - İnsiyatif atın kardeşim yaa. 2-) gece baskınları ve uyuyamama durumu: oynattığım ve oynadığım oyunlarda geceleri uyurken %80 saldırıya uğrarız.( oynattığım karakterler ya elf olur ya da monk o yüzden ben hep ağaçta kalırım :) Tabi gurubun cengaver fighterları üzerlerindeki full plateleri çıkarmak zorunda kalıyorlar. VE gece baskın olur: DM - Elf sizi uyandırır baskın var... Fighter - Abi hemen plate i mi giyiyorum. (full plate giymesi bayağı uzun tam hatırlamıyorum dakkasını ama) DM- sana yardım edecek biri var mı ki? Fighter- Niye ki ? Dm - olm onu anında giyemezsin. Fighter - Birazını giysem? ( Ama bu full plate yaa? ) DM - hasta etme adamı al eline kalkanını ve silahını saldır işte. bu olaydan sonra fighter diğer gece zırhla uyumaya kalktı. Bende ona bir sürpriz yaptım: Fighter - Ben gece zırhımı çıkarmadan uyuyacağım. Dm- iyi uyu sen bilirsin. Gce baskın olur... DM - Elf sizi uyandırır baskın var Fıghter - hemen kalkanı ve kılıcı alıp dalıyorum. Dm - Tabi Tabi sen önce bi bak bi kılıcı kaldırabilecen mi ? Figter - niye ki? Dm - biyoloji bilgisi sıfırın altındaki insan bütün gece osoğuk metalle yatarsan her tarafın tutulur şimdi fiziksel statlarına - 6 al bakayım. Bi daha da böyle uyumazsın herhalde. Fighter- ben oynamıyorum kardeşim yaaa. ( salya sümük) 3-) Gurubun tanışma faslı: onu da sonra anlatırım :)[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 oyunun başlarıdır daha yani level iki olmuş karakterler zindanların içinde ellerinde tek meşalleri ile kralın kızını aramaktadırlar girdikleri küçük bir odada karşılarına beyaz bir ejderha çıkar gurubun ruhbanı jozan bu durum üstüne mütiş bir strateji geliştiri ve şöyle der -cüceyi ejderhaya verelim kabız olsun sonrada deşeriz der ve herkez kopar oyun dağılır gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Şöyle "RPG de söylenen son sözler" arşivinden bir kaç tane atalım ortaya .. *Klik* Aa mermi bitmiş .. Bana güvenin .. Ben asla kaybolmam .. Canavar bana KAÇ vurdu dedin???!? Bu kapıda tuzak falan yok, benden kaçmaz .. Görünmezlik büyüsü yapıp ejderhanın yanından gizlice geçicem .. Stormtrooper lar bu mesafeden bir wampayı bile vuramazl.. KAÇ TANE wight var dedin??!? (Bkz. Ravenloft) Sen kapıyı kolla, ben de şu hazinenin başındaki uçan balonu patlatayım .. (Bkz. Beholder) Demek bi Nightmare..? İyi, ben bu tur vurup ondan sonra kaçıcam .. NPC: Silahlarımızı bırakıp bunu insancıl bir şekilde konuşarak çözümleyemez miyiz? PC: Tabi ki..! Ups .. Saçmalama, bu gerçekten geminin "Kendini İmha" düğmesi olsa böyle ortalık bi yere mi koyarlardı? Ben basıyorum .. Hmm demek kapının üstünden "Hava Kilidi" yazıyor. Açıp içerde ne olduğuna bakıyorum .. (Bkz. uzay boşluğu) Hey, adam LAWFUL evil, bize verdiği sözü tutacaktır .. Hadi, bu taraftan .. Hey, ben bi ejderhayı gördüm mü tanırım.. Yürüyün diyorum! Meraklanmayın, bi planım var .. YİNE Mİ ?!?! Tanrım beni korur..! Yerimizi haritada buldum ama yanındaki yazı okunmuyor: "D--KA- MAY-N -ARLAS-" *BUMMM* (Bkz. mayın tarlası) Merhaba, benim adım Ölümsüz .. Tamam, ben o renkli ışıkların içinden geçip saldırcam! (Bkz. Prismatic Sphere) PC: Büyücünün yardımına koşuyorum..! DM: Ve böylece pentagramın çevresindeki elmas tozundan çemberi bozuyorsun .. DM:*Masadaki bütün zarları avcuna toplayıp sallayarak* Canın kaçtı? PC, başka bir PC'ye: Hehe bak şunu biliyo musun: Bi ampülü değiştirmek için kaç Klingonlu gerekir? (Bir Klingon barında) İskeletin üzerinden hacıladığım kolyeyi takıyorum .. *Devamı gelecek..*[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.." Arab, Abdul Alhazred; Necronomicon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 :) güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 çok güzelmişler[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 *Sallayarak* Acaba bu değnek ne işe yario..? (Çırak olarak Archmage'e) Ustam, ben sizin familiar ı beslemeyi iki haftadır unutuyorum .. Siyah mum bulamadım, pentagramı gaz lambalarıyla çeviriyorum .. DM: Hepiniz ejderhaya vurdunuz. Hiç bi şey yapmadan yatıyor .. PC: Ne yani, uyanmadı mı? DM: Aniden arkanızdan yaklaşan canlı bir ejderhaaa... Alev makinaları benden sorulur .. Hemen uyanıyorum ! Alien queen ni alev makinamla haşat edicem .. Ne demek "Atmosferde oksijen yok" ?!?! Havada uçan kurukafa mı ..? (bkz. Demilich) Merak etmeyin, elfler ölümsüzdür .. Sonsuza dek yaşarlar .. DM: Goblinlerle karşılaştınız .. Grup: ORMAANNN!! DM: .. 84 tane kadar .. *Bir iskeletin yanına diz çökerek* Gelsenize ödlekler..! Bu herif öleli asırlar geçmiş .. Tarrasque ın ne olduğu konusunda fikrim yok, ama çok da zor olamaz .. Lich'e arkadan yaklaşıp keselerini karıştırıyorum .. Şakaydı..? Hey, alev püskürtebilmen sana beni aşağılama hakkını vermez tamam mı?!?! Ne demek "Feather Fall un süresi bitti" ..? Ne demek baltam geri sekti..? Stoneskin de neymiş ..? Ne demek "Ejderha uyandı" ..? Vahşi-büyü alanı da neymiş ..? (bkz. Wild magic) Pegasus'umla ejderhanın inine doğru süzülerek hala içeride mi diye kontrol ediyorum .. Hmm demek dev bir kızıl ejder üzerime doğru uçuyor? İyi, kılıcımı çekiyorum .. (Ejderhaya dalan PC) : "Onurum, Kralım ve Tanrım için..!!" Ejderha: "Öğle yemeği için .." PC1 :Hahhay, bu kamuflaj kıyafetleri ve gece görüş gözlükleri sayesinde asla farkedilmeden yaklaşa.. PC2 : Şşşş!! *KABOMM* Üzerime doğru uçan bombaya bi tekme savurup geri yolluyorum .. (bkz. darbe tetikli bomba) (Çatışmanın ortasında elindeki bombayı grubun ortasına düşüren PC): Telaşlanmayın, sadece nörolojik felç bombası, damage vermez .. Dostum olduğunu sanmıştım ..! Tyr'ın kutsal varlığı adına, huzurumdan defol Lich ..! PC1: Sen sus ezik gümüş ejderha..! Biz altından aşağısıyla muhatap olmayız ..! PC2: Eee pek gümüş gibi durmuyo .. PC3: Gümüşe benzeyen başka hangi metalik ejderha var ki? PC2: Sanırım plat .. *WHORRŞŞŞ*[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.." Arab, Abdul Alhazred; Necronomicon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 (Ejderhaya dalan PC) : "Onurum, Kralım ve Tanrım için..!!" Ejderha: "Öğle yemeği için .." bunla en sonkı platın ejder geyıgı bıtırdı benı yarıldım gulmekten.[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 bir cavalier elinde baltasi (baltanin int:3, az cok konusabiliyo) tepenin ustunde durmaktadir. karsi tepeden binlerce gozu donmus ork ona dogru kosmaktadirlar... dm: ne yapiyosun. cavalier: giriyorum orklara balta: istersen bi daha dusun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 dl'de grup gemi kiralamıştır. işe bakın ki gemide kendilerinden başka yolcu (ve erkek) yok. kaptan güzeller güzeli bir elf. tayfalardansa ne ararsan var.. half ogreler cüceler, insanlar.. işin kötüsü kaptan dahil herkes yavşayanları feci şekilde terslemektedir. grubun ranger'ı (sanırım) bir gece uyanıp alt katlardaki tayfa kamaralarına gitmek ister. dm: dar ve kısa bi koridora geldin. solda 3 tane kapı var yanyana pc: 1. açıp hızlıca içeri dalıyorum. dm: mmrrgghh (böürme sesi) gibi bi ses geldi. half ogre'nin kamarası (uyandırmak için zar atar ama nafile) pc: sessizce çıkıp 2. kapıyı deniyorum. dm: sadece temizlik malzemeleri var. pc: 3. oda.. dm: odanın içinde en güzel elflerden güzel bi kadın var. mavi derili. kapının karşısındaki bi sandalyeye oturmuş, gözlerini sana dikiyor ve o anda yere yığılıp acı içinde kıvranıyosun. kadın hiç bi şey yapmıyo. (Zar atar) acıdan bayıldın. [kadın ilda, liya iyda mı öle bişeydi.] oyuncu uyanır ve acılar içinde odadadan çıkıp grubun büyücüsünün kapısını çalar. sorc: kadın bir ilda (ya da neyse artık). gözgöze geldikten 1 gün sora sevişmezseniz ikiniz de öleceksiniz. tüm hayatı boyunca sadece 1 kere sevişebilir. pc: sevinsem mi üzülsem mi... neyse pc ölümden kurtulur, yolculuk sonunda bayan kaptan bizimkine durup dururken bi topkat patlatır. pc: noluyo lan! kaptan: idya'ya yaptıklarını duydum. pc: ee? kaptan: onu kendime saklıyodum![hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter [Bu mesaj Eraq tarafından 10 June 2003 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Tarrasque ın ne olduğu konusunda fikrim yok, ama çok da zor olamaz .. :D *elini alnına vurur ve boynuna kadar süratına sürer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 öğle yameğim için ve şu baltanın istersen bir daha düşün abi demesine yarıldım bayağı iyi :lol: [Bu mesaj TheSilver tarafından 10 June 2003 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 %100 gercek Thief: abi ben dayanamıyorum onden gidiyorum Paladin: tamam ben kapıyı dinliyorum. Dm: bir $ey duyamadınız. Paladin: ya abi wardır bi$eyler. yap bi kıyak duyalım Dm: abi hastamısın ya, oynamıyalım ozaman. Paladin: neyse. Wizard arkada$ la thief siz onden gidin, ben arkadan sizi heal ederim.[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Eraq; onun doğrusu irda, ayrıca irdalarla her göz göze gelen onunla sevişecek diye bir kural yok. Ayrıca o özel bağ bir irdayla sadece bir kişi arasında oluşur ve 1 gün içinde svişmezseler ölecekler diye bir kural da yok.[hline]Est solarus oth mithas! [Bu mesaj Karakurt tarafından 11 June 2003 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 walla dm öle dedi bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Bir ranger kasabaya dönüp haber iletmek için gruptan ayrılır. 2 gün kendi başına yol katettikten sonra bir ağaç dibinde birtakım izlere rastlar. Kurt sürüsü olduğu kararına varır netekim azsonra ulumaları duymaya başlar. Dm: ulumalar çok yakın. elf: Ağaca tırmanıcam Dm: at zarını elf: 3 Dm: çıkamadın aşaı kaydın. elf: yakınlarda saklanabileceim türden biyer bakıyorum Dm: at check ini elf: 2 Dm o türden biryer gözükmüyor elf: ağacın en yakın dalına zıplamaya çalışıyorum Dm: at elf: 3 Dm: yeterince yukarıya zıplayamıyorsun. şimdi napıcaksın elf: abi kılıcımı ve kalkanımı çekiyorum.... bunlar elfin son sözleridir. 3 elf yola paralel bir biçimde ormandan ilerlemektedir. Gece olur netekim bir han a varırlar ve geceyi içerde geçirmeyi reddederler. Xaralith: biz doğanın çocuklarıyız ben orda uyuyamam. Xoranis: bende öyle, insanların kokularına dayanamıyorum aiglos: benim sorunum yok ama siz bilirsiniz. gece olur. ilk nöbet xoranis te dir. Ormanın derinliklerinden sis içinden yaklaşan figürler görür. Herkezi uyandırır. Dövüş başlar. Zaten yaralıdırlar ve büyülerini tüketmişlerdir. Bu dövüşten sonra Xaralith: doğanın.. Xoranis: hay anasını satim Aiglos: .....! grup bidaha drow bile olsalar handa kalmaya and içer ve yeni karakter yaratma işine koyulurlar.[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Jaan, 09 June 2003 14:58 tarihinde demiş ki: 3-) Gurubun tanışma faslı: onu da sonra anlatırım :) birde bizim fighter dwarf'ı öldürdüğümde char sheetini elinden almıştı lootlicam diye kopmuştum orda :) Tanışma faslı: abi sen hangi büyücü okulundan mezunsun? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 oyuna yeni başladık handayız.. Elemanın teki: Nereden geldiniz nereye gidiyorsunuz? paladin arkadaş: ?!?! (bize döner) nereden geldik abi biz? ben: topraktan geldik toprak olacağız :) ---- gurubun mage'i ile şehrin guardi arasinda tartışma geçti.. pis pis bakıolar birbirlerine.. deminki paladin arkadaş: abi saldırırsan haber ver! ---- sorcererım ben charisma 17 kızlar fln hasta oluyor bana.. guruptaki abazalar aç aç beni kıskanıyor tabii.. dm: kurtardığınız kızlardan birisi sana utangaç bir şekilde bakarak gülümsüyor. ben: yaşı kaç civarında? dm: 16-17 fln ben: hmm.. pek de sübyan sayılmaz.. ben de kıza göz kırpıyorum. 9 charizmalı monk: yeter ulan yeteer sabahtan beri bütün kızlar adamın peşinden koşuyor bize bir bakan bir daha bakmıyor bee! ---- yıllar yıllar önce ilk frp oynadığımız zamanlar: gurup ortalama level 1-3 ormandayız.. dm: karşınıza 5 goblin çıktı.. gurup: dalıyoruz abi.. gurup ortalama level 3-5 ormandayız.. dm: karşınıza 10 goblin çıktı.. gurup: dalıyoruz abi.. gurup ortalama level 5-10 ormandayız.. dm: karşınıza 50 goblin çıktı.. gurup: dalıyoruz abi.. biz level atladıkça goblinler akıllanıp toparlanıp geliolar :P goblinden başka yaratık da yok hani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 obaaa işte elderonum da yazımı okumuş ne diyeyim yaaa... baktım millet yazmaya devam ediyor bende bitireyim yazı mı :) 3-) tanışma faslı BEn oynattığım ve oynadığım oyunlarda tanıışma faslını pek sevmem çünkü hayatlarında birbirlerini görmemiş adamlar iki dakka içinde kankardeş veya ölümcül düşman olabiliyorlar. onyattığım oyunda (elderon (wizard1) da oynuyordu) paladin dwarf ve 2 wizarddan oluşan gurubun tanışma faslı. dm - Lord sizi odasına çağırmadan önce tanışın isterseniz. paladin - beni kilise gönderdi. dwarf - (paladine)sen iyi bir adama benziyorsun. (ufak bir yarılma faslı geçirdik) wizard1 - beni masterim buraya yolladı. wizard2 - Benü BÜYÜCÜ KURSUNDAN yolladılar o anda koptuk guruptan ayrı olan assasin başladı dikiş nakış kursu espirisi yapmaya paladinse sürücü kursu geyiği yapmaya başladı. Tabi biraz ara vermek zorunda kaldım. dahası da var ama işim çıktı sonra yazarım :)[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bakın bu eski bi olay biz acaip yarıldık.şimdi grup bir amaç için birleşmiş ve krala neden bu yolda olduklarını söylüyorlar.Amaçları ise çok güçlü bi korsanı öldürmek Cleric:O benim tüm ailemi öldürdü Barbar:Babamı hiç acımdan katletti Sorcerer:O benim en çok sevdiğim arkadaşlarımdan birini öldürdü Paladin:O benim babamı öldürdü *Şimdi burda sorcerer ve paladin sözcüklerini aynı anda söylüyo bizim Druid'i oynatan adamın aklı karışıo vee şööle bi cümle çıkıo* Druid:*hırslı hırslı* O benim en çok sevdiğim babalarımdandan birini öldürdü. *Biz şööle bi 4-5 saniye bakıoz birbirimize vee...ilk bombayı ben patlatıom 'muahaha' diye sonra herkes kopuyo ama druid arkadaş kopmuyo o bi kaç saniye daha baktıktan sonra anlıyo ve yarılıo gülmekten*[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never be never see Won't see what might have been What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Bivrip, 18 May 2003 00:08 tarihinde demiş ki: yaa oğlum bak.bu benim eskiden yaşadıım bi olay ama halen gülüyorum ben (dm):işte kral lagaluga ediyo darklord hakkında ve "o benim halkımı öldürdü işte bu yüzden burdayım"diyo Barbar:O da benim halkımı yok etti Cleric:O tanrılara ihanet etti Sorcerer:O benim en çok sevdiğim arkadaşımı öldürdü Druid:O benim en çok sevdiğim babamı öldürdü bi kaç saniye herkes susar sonra ben "nuıhuahauhauhzuhauzhzu" diye bi koyveririm ve herkes birden kopar eheh alzheimer mi var abicim sende yaw ?[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 evet :)[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never be never see Won't see what might have been What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar