Celtics Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Hiç konuşulmamış neredeyse ya. Oyunu bitirmek üzereyim, birkaç saat kaldı da konusunu açayım dedim. PC versiyonu şu anda indirimde 40 TL resmen bedava. Oyunun konusu, mini-game'ler, Japon absürtlüğündeki yan görevleri falan baya iyi. Kombat sistemi çok basit ama pek takılmıyorsunuz. Eğer Asya kültürüne yakınsanız mutlaka deneyin, seversiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 uzak doğuda hayvani developerlar varken bütün oyunlarının bu kadar boktan olması şaşırtıcı. muhtemelen o adamları batıdaki şirketler kapıyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 oyunlarda bi sıkıntı yok ya bence senin zevkin boktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 benim zevkimi nerden biliyon ve bi oyunun iyi olup olmamasının zevkle nasıl bir ilişkisi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 yakuza 0 serinin diğer oyunlara nazaran iki kişi multiplayer oynanan bi oyun. tek başına oynadıysan serinin ana oyunlarını tavsiye ederim. bu spinoff tadında deneysel bi oyun. https://www.youtube.com/watch?v=SpDh8-Uon_8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Yakuza 0 multiplayer değil ki. İKi karakteride sen oynuyosun. Spin off değilde prequel direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Seru said: yakuza 0 serinin diğer oyunlara nazaran iki kişi multiplayer oynanan bi oyun. tek başına oynadıysan serinin ana oyunlarını tavsiye ederim. bu spinoff tadında deneysel bi oyun. https://www.youtube.com/watch?v=SpDh8-Uon_8 Multi değil, 16 chapter var 8-8 iki karakterle de sen oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Seriye baslamanin en iyi yolu zero zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 ben pek sevmem konsol oyunu ama yakuza0 fena değildi, portu da iyi yapmışlar (kontroller hariç tabii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 razzRaziel said: benim zevkimi nerden biliyon ve bi oyunun iyi olup olmamasının zevkle nasıl bir ilişkisi var? razzRaziel said: uzak doğuda hayvani developerlar varken bütün oyunlarının bu kadar boktan olması şaşırtıcı. ya iyi oyun kötü oyun otoritesi sensin bu işlere sen karar veriyosun ya da oyun zevkine göre yargılıyosun eğer otorite sensen yanlışsın eleştiremiyosun , eğer zevkine göre karar veriyosan zevkin boktan oyunlar değil, senin iyi köyü kriterlerini karşılamıyo diye niye boktan olsun oyun bu da benim bakış açımdan sana olan eleştirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar