Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fransa'da azinlik haklari reddedildi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kürt'ler üreyip duruyo. ne azınlığı. doğu full kürt. nesi azınlık. yarısı kürt olan bi memlekette eğer azınlık olmak istiyolarsa gülerim..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Mesaj tarihi:
AB nin temsilcileri neden Ankaradan önce diyarbakırı ziyaret eder sorarim sana.İnsanlari kişkirtan bi kadina bariş ödülü verdiler daha nasil bi fitne sokabilirler.[signature][hline]Eamer Strider
Mesaj tarihi:
@xaer: İşte ondan diyorum. Gayriresmi istatistiklere göre Türkiye'de 20 milyon Kürt var. (resmi istatistiği yok araştırdım) Ve ben hiç bir yerde görmedim, Kürtler azınlık olmak istiyor diye... Hep biz bu ülkenin asli unsurlarındanız diyorlar..[signature][hline]lölö mustafa..
Member of AAL'05

[Bu mesaj nedanko tarafından 17 Şubat 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
azınlık olduklarında sahip olcakları özel haklar var. sebep o
bknz: (Osmanlı'nın gerileme ve dağılma dönemi) önce azınlık hakları. sonra özerklik. sonra bağımsızlık
[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar

[Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 17 Şubat 2005 15:47 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 17 Şubat 2005 15:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
eldar, 17 Şubat 2005 17:40 tarihinde demiş ki:
yanlız Fransa'da brötonlar ve basklar kendi dillerinde öğrenim görebiliyorlar,bir not ekiyim dedim.

Kendi dillerinde ogrenim gormuyorlar, butun dersler Fransizca ve Fransizcanin yaninda sadece bir secmeli ders alabiliyorlar dil olarak, cogu da Ingilizce ya da Almanca gibi dilleri seciyor, cok az miktari o da hoca varsa ogrenebilir secmeli derste, yani dil kursu gibi bir sey..... Yani matematik, tarih, vs. gene butun dersler Fransizca.

[Bu mesaj demirbilek2 tarafından 17 Şubat 2005 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
nedanko, 17 Şubat 2005 15:42 tarihinde demiş ki:
YAf çoğu Kürt zaten azınlık olmayıda istemiyorki. Biz bu ülkenin asli unsurlarındanız diyorlar. Kim neresinden çıkarıyor azınlık diye.. Cidden merak ettim nerdede yazıyor Kürtler azınlık olmak istiyor diye. Ben bilmiyorum galiba..

onu aleviler diyor asli unsuruz diye. karıştırma.[signature][hline]hold the line
does anybody want to take it anymore?
  • Yeni Oluştur...