Sorj Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Merhaba ben bişe mrk ettim Günde ortalama 6 saat gibi çeyrek gün diliminı daoc ile gecirerek bir ayda alabileceğim level kac olabilir? -------------------------------------------------------- Ben mesela Hibernia Arazisine girdim (gerçi zordur) ordaki herkez dalabilirmi bana -------------------------------------------------------- Relic Alınca Noluyor? ve Relicler Kac grupta oluyor (varsa) -------------------------------------------------------- Sorularım bu kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 50 lersin heralde :) bende kasicam walla avaturk e gelmesini acaip bi hevesle bekliyorum agzimin suyu akiyo[hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Valla ben günde 10+ saat kadlım ortalama :) 2.5 ayda oldum lvl 50. Azıcık çaba işi bi yerde. Sıkılmican kasacan sürekli. Sıkıldığın anda ip kopuyo.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ben bi yazimi gözlerimi saglimi vb feda ederek 2 ayda 1 lvl 50 (350krp) bide lvl 45(no rp :D) yaptim günde 4-5 saat ortalama uyuyodum.. artik 5 saat fln oynayabilenzi[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Hibde Enchanter acip saglam bi grp krp zamaninin cogunu focus pullla harcarsan 4 gun played le 50 lersin buda 15-20 gun edio :)[hline]Exc/Hib Sartre LvL 45 Eldritch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bi grup kurmuslardi arkadaslar 3 enchanter 1 druid 1 bard (enchanterin pet tankinin nasil odlugu biliniodur heralde)(ayrica grupta 0 tank) df de 40 50 arasi okadar kisa sürmüstüki ben arci ile albionda 43 olmustum o sirada 40 tan anca[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bide bizim zamanimizda SI felanda yoktu simdi SI baya cabuklastirmis diolar lvl olayini deneyen bilen goren duyan warmi ? ayrica en cabuk solo 50 olcak necro dur en cabuk grupla olcak yani kendi clasindan birileriyle weya bi mana songcuyla enchanterdir bence :)[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 peki the Hun guildi ile kac günde level atlarım ? yanlıs yazdım peki the Hun guildi ile kac günde level 50 olurum? [Bu mesaj Erutan tarafından 13 June 2003 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 adamlar lvl kasmioki rvr deler ayrica hun weya baska biri olmasi senin lvl alma hizini degistirmezler power lvl yapmazlarsa :D[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 HUN guildinde nerdeyse tüm lvl 50'ler RVR de olur. Ama sanırım ben seni 20-25 lere necromla çok hızlı bir şekilde getirebilirim. Boş zamanlarımda çağırırım levellarız seni.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 after benide getirirmisinyaws? hem ben gelene kadar sen 50 olmusta olursun hihi :D zaten ben yeni pakedi alicam 1 saat oynayip yok dayanamicam diip wazgeccem büyük ihtimal ama yardim ederseniz cok sevinirim[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Afterdeep, 13 June 2003 23:14 tarihinde demiş ki: HUN guildinde nerdeyse tüm lvl 50'ler RVR de olur. Ama sanırım ben seni 20-25 lere necromla çok hızlı bir şekilde getirebilirim. Boş zamanlarımda çağırırım levellarız seni.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) eyw zaten 25 25 le mi ne baslıo dimi kill tasklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bonepart ben SI ye yetisememistim albde avalon civari yerlerdeymis mekanlarda expi hizlandiriomu yani onu sordum bide max 2 hafta demisin o anca necro ile weya enchanter grubu ile günde 10 saat oynarsan oluo :D ghgh 2x7=14 14x6=84saat seksendört saat play ile 50 olamamistim walal ben kabiliyet düsmaniim :D[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Günlük saatlen ilgili değil olay olay senin bulduğun gruplan ilgili şanslıysan cok cabuk lvl alırsın şansızsan günde 10saatte kalsan yanlış grupdan dolayı birşey alamazsın.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 abi biliorum ben lvl sisteminide SI ile ilgili soruyorum normalden farkediomu SI mekanlarindaki exp miktari ?[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ben ve thanatos avaturk e gelir gelmez alacağız ve hemen başlamayı planlıyoruz kay serverında 2mizde necro açacağız bize eşlik etmek isteyenler olursa haberleşelim bu arada ilk 1-2 gün oyunu öğrenmekle bi 2 gün dahada map i incelemekle geçer büyük olasılıkla :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: daverc, 13 June 2003 23:56 tarihinde demiş ki: abi biliorum ben lvl sisteminide SI ile ilgili soruyorum normalden farkediomu SI mekanlarindaki exp miktari ?[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir 2 necro açarsanız beraber abartmıyorum 1 haftada 50 olursunuz. Bana oyunu öğreten abim gibi saydığı kişi necrosunu 3 günde 44 yapmıştı :)[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 benim elime gecer gecmez lvl olayina baslicam haritayi mahalleden iyi biliorumda SI mekanlarini bilmiom walla :D ben menestrello veya prete weya mercenario düsünüorum bi bunlarin yuksek lvllariyla oynamadim cünkü ama bellide olmaz[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Oyunda Sungurla oluyorum genelde. Ama Necromlada giriyorum bazen (nicki Necrocks). Bana hatlar düzelip girebildiğimiz zaman mesaj atabilirsiniz. Her türlü yardıma HEPİMİZ hazırız.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 cok saol bu arada rofl ya italyanca yazmisim normal adlarini unuttum cogu pg nin zaten :( prete=friar olcakti[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Aslında çoğu kişi avaturk.com a gelicek olan daocu beklemekte birbirimizle haberleşirsek iyi olur(en azından grup kurma gibi) neyse bakalım bi gelsin usa eu paket de geldi ama oynuyamıyorum malum telekomun hali :([hline]Statto Tuni Bene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ehe imzan iimis :D[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Güzeldir :P[hline]Statto Tuni Bene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 biliomusun italyanca ?[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 fazla değil çat pat :)[hline]Statto Tuni Bene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar