Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Him.

Delinquent

Öne çıkan mesajlar

Ay aman be, gay metal diye bi tür var ya hani, onu belirtmek için söylemiştim =)

Yoksa tabiki yok.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delinquent, 16 Şubat 2005 16:05 tarihinde demiş ki:
Benim hic haz almadigim bu grup hakkinda sizler ne dusunuyorsunuz ogreneyim istedim bir. (boyle de shift ederim hani baslikla onu da ima edeyim dedim.)

ya bence bunu yazarak bi destek aramissin. yani bana öyle geldi. yanlis düsünüyo olabilirim. o yüzden umarim bagirip çagirmassin.:)[signature][hline]+ lar - ler birbirini götürür..
Sosyal ağlarda paylaş

tamam anladik delinquent ikide bir begenmedigini söylemek zorunda degilsin dicemde olmicak, cünkü bende ikide bir cok sevdigimi söylüyorum.. susuyorum :-D
hem ayrica sevmedigin grup icin niye fikir alisverisi yapma geregi duyuyosunki sen =P ben britney spearsi sevmiyorum, topicte acmam yani =)[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a
Megalomaniacal tab on my tongue
You fuckin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Shit you call a heart...!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben begenmiyorum ama algilayamadigim bir sekilde pek seviliyor, onu bir cozeyim dedim. Yani acik acik gordugum bazi yanlari var, onun haricinde goremedigim bazi ozellikleri olmali ki sevilsin diye dusunuyorum, ondan seyettim. Uhuhuhuh iyi niyetli bir insanim ben halbuki.

Bir de neden bagirip cagirayim deli miyim ben :D[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Sosyal ağlarda paylaş

Saka maka sly son noktayı koymus tartısmaya =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 16 Şubat 2005 22:34 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 16 Şubat 2005 22:29 tarihinde demiş ki:
Ay aman be, gay metal diye bi tür var ya hani, onu belirtmek için söylemiştim

sen lake of tears gay metal yapıo dediydin dimi.
olm men ederim seni bu alandan hehe.

Var mısın duele, konuşmak kolay öyle =P

Severim ben LoT, ama doğruya doğru =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 16 Şubat 2005 16:07 tarihinde demiş ki:
böyle bi topic acilmisti zaten.. hey bu sitenin en büyük HIM fan'i duruyo karsinda.. ters konu$ma sakin =P

Kapışırız iddialaşmayalım =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

NAME: Ville Hermanni Valo (Valo means Light)
MUSICAL INSTRUMENT: Singer, songwriter and frontman of the band
INSTRUMENT HE PLAYS: sang to a Shure microphone
DATE OF BIRTH: November 22th, 1976 at 08.28 PM
PLACE OF BIRTH: Helsinki
NICKNAMES: Viltsu, Vilpertti, Rakohammas, Zebraman, Vlad Lux, Bil, Don Vitto, Elvis
ASTROLOGICAL SIGN: Cuspid Scorpius Sagittarius
HEIGHT: 184 cm
WEIGHT: 66, 6 kg
COLOUR OF EYES: green
COLOUR OF HAIR: dark brown
BROTHERS/SISTERS: Migé, Linde and Jesse (who is 8 years younger than him)
ANIMALS: Gas and Burton
MOVIE: "Nightmare Before Christmas" & "Gone With The Wind"
NUMBER: 0
CITY: Necropolis
FOOD: Body of Christ, Thai-Food, Japanese
DRINK: Blood of Christ, beer with icecubes, Jacky-Coke
HE LIKES: 1980's, Migé's photography, the origin of the Blues, the East Europe folklore, Enochian, Malleus Maleficarum
HE DISLIKES: the Beatles, red meet, the misuse of mind altering substances
HOBBIES: Playing pool, collects records, reading biographies, design grapics with computer
*****CIVIL STATUS: he has a girlfriend, Jonna (Ville said once, he is bisexual but without experience with male-partners)*****
BOOK: "Evil's Flowers " Charles Baudelaire and "The Oxford Book Of Death"
IDOLS: Gene Simmons, Edgar Allan Poe, Rauli Somerjorki, Clint Eastwood
BEST SONG: "Sininen Uni" by Tapio Rautavaara
BANDS BEFORE HIM: Eloveena Boys, Aurora, Charlie Parker, Terapia, Winha, Unga Kaskelottär, Natas, B.L.O.O.D. (1986), Kemoterapia (1989), Donits-Osmo Experience (1992)
OTHER JOBS: He used to work as a salsesperson in the sexshop of his dad
SIDEPROJECTS: Daniel Lioneye and the Rollers (drums)

Yıldızlı yerler gay metal diyenlere , ville e gay diyenlere kendi ağzından yaptığı yeterince açık bi açıklama olmuştur heralde =)
Daha konsere gitme fırsatım olmadı hatta şu anda almanyaya falan gitmeyi düşünüyorum konsere ama bakıcaz bende çok güvenirim kendime o konuda acımam hiç =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

hehe bende gecen sene nisan ayinda konserine gittim..bak $imdiden 1-0 öndeyim hehe sen daha gitmeyi düsünüyosun ben gitmisim bile .. bende alm.dayim bu arada..[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a
Megalomaniacal tab on my tongue
You fuckin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Shit you call a heart...!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ya gay olsa ne olacak kardeş. Gay metal diye söylediğim şey tür benim ya amma taktınız. Adam isterse hayvanlara aşık olsun kimseyi ırgalamamalı zaten.

Bu arada sen forumlara yazı yazarken ingilizceyi tercih edmiyorsan, o da copy paste oluyor[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...