dogadanpc Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 https://www.flypgs.com/seyahat-hizmetlerimiz/diger-seyahat-hizmetlerimiz/pegasus-flex surda flex in neler neler kapsadigi yaziyor. ben cahilligimden anlamadim simdi. "tarih ve parkur degisikligi yapiligi yapilacak" diyor. ne demek bu parkur degisikligi? daha dogrusu ben izmir-istanbul ucagini izmir-ankara olarak filan degistirebilecek miyim mesela??? tesekkurler simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 parkur’un anlamını mı bilmiyorsun ? anlaşılmayacak bişey yok zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 ablan yine kasadan para vermiş fistan, internet kafeden yazıyorsun sanırım. oyun kaldıran bilgisayarlardan biri boşalana kadar forumda takılıyorsun belli ki ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 asdfas tam 7 kelime yazmış, bayağı sıkıldı beklemekten galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 ne bu şimdi yanlış bişey mi söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 hayır da forum hayatın boyunca bir tane faydalı postunu göremedim benimki de faydasız ama fistan mağdurlarını gülümsetip yüreklerine bir miktar su serpecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 evet, fiyat farkiyla degistirebiliyorsun biletin gidis/gelis noktalarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 faydadan kastın nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 tepedeki logout butonuna tıklamak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar