reyou Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 tekli baslik acmiyim dedim belki ileride ihtiyaci olanlar olur. benim google cloud icin hic kullanamadigim $300 lik krediler expire olmus. simdi ihtiyacim var, ozellikle Kubernetes pratikleri yapmak icin, bir sekilde elinde olan varsa ve kullanmiyorsa paylasabilir mi :) benimde ileride elime gecen bisiler olursa buraya koyabilirim. gunde 5 kere vm leri ac kapa, yalama oldu adamlarin serverlari asdf bu arada udacity kursunu takip ediyorum, o da siki bir sekilde google cloud ile hareket ediyo, localde calistirmak icin 40 takla atmak gerek.
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Yeni hesap ac Her hesaba yillik 300 veriodu
reyou Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 aktaramiyoz dimi yenisinden eskisine? bir de az once support la konustum haberler kotu, her hesap almiyomus o 300 u, legit fln olmasi gerekiyomus, simdi kastircaklar bosu bosuna, bir de kredi kartini falanda baglicaz. kumari oynasam mi ki?
Goering Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 her hesapta cikmiyor artik $300 credit. aktarma yok + 1 sene sonunda harcamasan da bitiyor. ($300 sadece TR'de gecerli sanirim, eu ve us'de yok en azindan) benim 4 hesaptan 1'inde vardi... artik tel no istemiyor ama sadece kredi karti, ondan da kesinlikle sen onaylamadan cekmiyorlar. bankamatik kartlari kabul olmuyor ama sanal kart ile sinirsiz zorlayabilirsin :)-D:)-D
Öne çıkan mesajlar