reyou Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 tekli baslik acmiyim dedim belki ileride ihtiyaci olanlar olur. benim google cloud icin hic kullanamadigim $300 lik krediler expire olmus. simdi ihtiyacim var, ozellikle Kubernetes pratikleri yapmak icin, bir sekilde elinde olan varsa ve kullanmiyorsa paylasabilir mi :) benimde ileride elime gecen bisiler olursa buraya koyabilirim. gunde 5 kere vm leri ac kapa, yalama oldu adamlarin serverlari asdf bu arada udacity kursunu takip ediyorum, o da siki bir sekilde google cloud ile hareket ediyo, localde calistirmak icin 40 takla atmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Yeni hesap ac Her hesaba yillik 300 veriodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 aktaramiyoz dimi yenisinden eskisine? bir de az once support la konustum haberler kotu, her hesap almiyomus o 300 u, legit fln olmasi gerekiyomus, simdi kastircaklar bosu bosuna, bir de kredi kartini falanda baglicaz. kumari oynasam mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 her hesapta cikmiyor artik $300 credit. aktarma yok + 1 sene sonunda harcamasan da bitiyor. ($300 sadece TR'de gecerli sanirim, eu ve us'de yok en azindan) benim 4 hesaptan 1'inde vardi... artik tel no istemiyor ama sadece kredi karti, ondan da kesinlikle sen onaylamadan cekmiyorlar. bankamatik kartlari kabul olmuyor ama sanal kart ile sinirsiz zorlayabilirsin :)-D:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar