Goering Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Simdi bir kac tane farkli is yapan worker'lar var. Flask'da basit bir frontend yaptim: WARNING: Do not use the development server in a production environment. Use a production WSGI server instead zaten Environment: production diyor. - web'e su an icin acik degil, niye korkutuyor? (macosx'deyim macbookpro) - ayni anda 1'den cok query calistiramiyor muyum? - localhost:5000 ile ayni networkten baglanamiyorum, illa 127.0.0.1:5000? // SQL olayina girmedim: query > pandas_datareader > flask Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 niye demisler merak ettim ben de onune load balancer vs koyucaksan WSGI lazim tabii de standalone is icin direk flask kullanmanin neyi problem olur bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 ha ben flask'la olur diye dusunmustum daskldjasldkj WSGI'yi okuyorum simdi, Nginx+gunicorn'la direk python app'ime baglasam web'e mi aciliyor simdi bu app? http://docs.gunicorn.org/en/stable/run.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 gunicorn'la bir kac tane worker calistirabiliyorum? (o yuzden flask yetemiyor) py'ler ayni datayi kullanmazlarsa async olmasina gerek yok workerlarin? nginx zaten reverse-proxy tarafi, orasi straight forward. // uWSGI ne mesela, o daha mi kolay? PS: ne cok sey cikmis la son 5-6 senede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 isin komik tarafi, bu projedeki diger adam da avukat asdlkjsadl;kjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 ok sunu okudum anladim gibi olayi. The outside world <-> Nginx <-> The socket <-> Gunicorn three tier "three tier architecture". Ie, the webserver (Nginx in your case) will handle many requests for images and static resources. Requests that need to be dynamically generated will then be passed on to the application server (Gunicorn in your example). (As an aside, the third of the three tiers is the database) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 uWSGI ile gunicorn ayni ise hizmet edioyor WSGI deniyor galiba geneline, ben de hakim degilim. ama yazdigin gibie evet, gunicorn da gidip senin django, flask neyse onu cagiriyor. Zaten gunicorn ile kullaninca flask bir callable aplication oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 tesekkur ederim, dogru yonlendirdin valla ugrasinca oluyor sanirim. 10 sene once olsa daha hizli ogrenirdim yine de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 mysql/sql query atmam gerekiyor. az cok biliyorum, yine de kaynak gosterebilecek var mi? sunu anliyorum yaziyorum mesela raw_sql db.raw_sql("select cusip, permno, date, bidlo, askhi " "from crsp.dsf " "where permno in (14593, 90319, 12490, 17778) " "and date='2013-01-04'") skintim su ki; pandas datareader datayi memory'ye yaziyor, karsidaki server 24 core 256 gb ram ona ragmen yetemiyor. line line isleyip csv'ye nasil yazdiriyorum SQL query sonucunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar