Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 son saniye 3 lüklerini unutmayacagımız kahraman...[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 kızkardeşi çok kral bi basketbolcuydu hatırladığım kadarıyla.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: raingman40, 11 Şubat 2005 20:53 tarihinde demiş ki: allahaşkına hoijdonkun fenerle ilişkisiyle recininki bir mi reci 17 yıl boyunca aynı takımda oynadı we indiananın tarihinde görmediği finallere taşıdı jordanla chicago playofflar boyunca sadece 2 kez 7. maça kadar oynadı biri indiana idi yani hangi indianalı onu sewemez annayamadım puhauha koçum benim :)[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 r.miller hakkındaki cümlesi yeter zaten.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ahhah tamam tamam sustum görüşlerim kendime :) ama cidden sevmiyorum arkadaşlar napiyim yalanmı söyliyim ya her süperstar sevilecek diye birşey mi var ? Ayrıyetteen ben Pacers'ı Miller var diye degil Pacers oldugu icin seviyorum ya varmı ötesi arkadaşlar ?[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline [Bu mesaj LasT_SuRviVoR tarafından 11 Şubat 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 11 Şubat 2005 16:41 tarihinde demiş ki: reggie ye kafam girsin ; artk emekli olsun zaten ya 18 yıLdır para yiyo NBA da bide şutları girse gam yemıcem babam yasında oyuncu .. sevmediğini anlarızda yazıya bak.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 tamam sinirliydim o cümleyi yazarken olabilir özür dilerim ama sevmiyorum.[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 böyle dersen problem olmaz :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 son olarak şu olayla bitiricem Veteran yıldız steve smithin reci hakkındaki yorumu "MJ I DURDURMAK ZATEN İMKANSIZ OLDUĞUNDAN ONU BİR KENARA KOYARSAK MİLLER BENCE DURDURULMASI EN ZOR,TUTULMASI EN FAZLA ACI VEREN OYUNCU .POTA ALTINDA YUKARI AŞAĞI KOŞARKEN ONUN PEŞİNDE KOŞMAKTAN HER SEFERİNDE BİTAP DÜŞÜYORUM ONUNLA EŞLEŞMEK YERİNE JORDANA KARŞI HİÇBİRŞEY YAPAMAMAYI TERCİH EDERİM" artık itirazı olan?????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 eh adamın yaşlılıkan elleri falan titremeye başlayacak zaten yakında[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 steve smith'i de çok severdim koçum benim..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Bırakması ıyı oldu cunku kondısyon yetersızlıgı olustu J.O'Neal'ın sert basketıne ayak uyduramadı Tınsley ın oyunluarına pek ayak uyduramadı her zaman Reggie yaşlı kurttur ama artık cok yaşlandı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 peeeeh peh[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 11 Şubat 2005 23:25 tarihinde demiş ki: ahhah tamam tamam sustum görüşlerim kendime :) ama cidden sevmiyorum arkadaşlar napiyim yalanmı söyliyim ya her süperstar sevilecek diye birşey mi var ? Ayrıyetteen ben Pacers'ı Miller var diye degil Pacers oldugu icin seviyorum ya varmı ötesi arkadaşlar ? said: shapshal,04 Şubat 2005 02:51 tarihinde LasT_SuRviVoR'ın var mı ötesi sorusuna demiş ki: Mor ve Ötesi *!kaçar* [signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 yinede olsun kobe den onceki nba in ucluk rekortmeni court a veda ediyo survivor kabul etmesede reggie nin indiana da cok emegi var nba finali oynattı o kadar by bye miller[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Nba Tarihinin en iyi 3 lük atan oyuncusu 17 ci senesinde birakmasi hüzün verici 3 sene daha İndiana Formasini giyseydi keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 maykıl gibi gelse o da[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 17 sene ve İndiana verdiği emek...[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 eskiler daima güzeşldir..[signature][hline]benny benassi-change style somethins never change ________________________ you should really know.. - T.W.I.Y.D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mistermaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 reggie abimizinn şutlarını unutamayacağımm... bence tam zamanında bırakıyorrr artıkk yaşlanmıştı [Bu mesaj mistermaster tarafından 17 Şubat 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Reggie Miller 36 sayi atti helal olsun.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar