Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reggie Miller emekli oluyor...

HellHound

Öne çıkan mesajlar

said:
raingman40, 11 Şubat 2005 20:53 tarihinde demiş ki:
allahaşkına hoijdonkun fenerle ilişkisiyle recininki bir mi reci 17 yıl boyunca aynı takımda oynadı we indiananın tarihinde görmediği finallere taşıdı jordanla chicago playofflar boyunca sadece 2 kez 7. maça kadar oynadı biri indiana idi yani hangi indianalı onu sewemez annayamadım

puhauha koçum benim :)[signature][hline]Rip off this lace
that keeps me imprisoned
But beware the enchantment
for my eroticism is your oblivion
Sosyal ağlarda paylaş

ahhah tamam tamam sustum görüşlerim kendime :) ama cidden sevmiyorum arkadaşlar napiyim yalanmı söyliyim ya her süperstar sevilecek diye birşey mi var ?
Ayrıyetteen ben Pacers'ı Miller var diye degil Pacers oldugu icin seviyorum ya varmı ötesi arkadaşlar ?[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline

[Bu mesaj LasT_SuRviVoR tarafından 11 Şubat 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

son olarak şu olayla bitiricem
Veteran yıldız steve smithin reci hakkındaki yorumu "MJ I DURDURMAK ZATEN İMKANSIZ OLDUĞUNDAN ONU BİR KENARA KOYARSAK MİLLER BENCE DURDURULMASI EN ZOR,TUTULMASI EN FAZLA ACI VEREN OYUNCU .POTA ALTINDA YUKARI AŞAĞI KOŞARKEN ONUN PEŞİNDE KOŞMAKTAN HER SEFERİNDE BİTAP DÜŞÜYORUM ONUNLA EŞLEŞMEK YERİNE JORDANA KARŞI HİÇBİRŞEY YAPAMAMAYI TERCİH EDERİM" artık itirazı olan??????????????
Sosyal ağlarda paylaş

steve smith'i de çok severdim koçum benim..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LasT_SuRviVoR, 11 Şubat 2005 23:25 tarihinde demiş ki:
ahhah tamam tamam sustum görüşlerim kendime :) ama cidden sevmiyorum arkadaşlar napiyim yalanmı söyliyim ya her süperstar sevilecek diye birşey mi var ?
Ayrıyetteen ben Pacers'ı Miller var diye degil Pacers oldugu icin seviyorum ya varmı ötesi arkadaşlar ?

said:
shapshal,04 Şubat 2005 02:51 tarihinde LasT_SuRviVoR'ın var mı ötesi sorusuna demiş ki:
Mor ve Ötesi

*!kaçar*
[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...