Legola Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 cake official sitede yazdığına göre 17 şubatta lütfü kırdarda olucakmış[signature][hline]The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again.
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bana yaramaz da iyi gruptur gelsinler gelsinler..başkaları da gelsin herkes gelsin:P[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
everlasting Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 işte beni mutlu eden bi haber daha...[signature][hline]Alışırım seni yalnız düşlerde okşamaya; Bunun verdiği mutluluk da az değil ki / Çıkar giderim bu kentten daha olmazsa, Sensizliğin bir adı olur, bir anlamı olur belki
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Kesin bir haber mi? Bir de lütfi kırdar ne alaka? Cake çok Lütfi kırdarlık grup değil ki?[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Solkirans Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 firend ise for letır wöööööööööörd diye elimizde biralarda bağırsak olurmu? edit: bi an izmirde oturduğumu annemlerin hayatta izin vermiceğini bu durumda intihar etmemin iyi olcaağını düşündüm[signature][hline]www.60yil.k12.tr [Bu mesaj Solkirans tarafından 15 Ocak 2005 01:25 tarihinde değiştirilmiştir]
everlasting Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Deli_Haci, 15 Ocak 2005 01:23 tarihinde demiş ki: Kesin bir haber mi? Bir de lütfi kırdar ne alaka? Cake çok Lütfi kırdarlık grup değil ki? adamların resmi sitesinde yazıyo. kesin gibi geldi bana :) http://www.cakemusic.com/tour.html en altta. turnenin son konseri...[signature][hline]Alışırım seni yalnız düşlerde okşamaya; Bunun verdiği mutluluk da az değil ki / Çıkar giderim bu kentten daha olmazsa, Sensizliğin bir adı olur, bir anlamı olur belki
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Üzümlü cake hehe =) Bu adamların kendi şarkıları var mı hiç? PS. Cidden meraktan soruyorum laf atmak için değil, kaç şarkısını gördüysem kavır[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz [Bu mesaj Penthesilea tarafından 15 Ocak 2005 02:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 superg. giderim ben buna.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 hımm ben gitmem büyük ihitmalle ama gidenlere de gıpta ile bakıcam gibi gözüküo gelsinler gelsinler[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq
everlasting Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: Penthesilea, 15 Ocak 2005 02:00 tarihinde demiş ki: Bu adamların kendi şarkıları var mı hiç? PS. Cidden meraktan soruyorum laf atmak için değil, kaç şarkısını gördüysem kavır var var... güzeldir hem cake...[signature][hline]Alışırım seni yalnız düşlerde okşamaya; Bunun verdiği mutluluk da az değil ki / Çıkar giderim bu kentten daha olmazsa, Sensizliğin bir adı olur, bir anlamı olur belki
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 babayı gelir.. sanmıyom yani.. kesdin buda elini felan incitir iptal eder konseri..[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 gelmislerdi 2-3 sene once, iyiydi konserleri gelen bi daha geliyo yine gelirler[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah [Bu mesaj green_martian tarafından 15 Ocak 2005 03:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Gelsinler gelsinler severim kerataları[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Berk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bir aksilik çıkmazsa ben de gideceğim tabiki, friend is a four letter woooord!
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 coh ii coh ii[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality
Uthmatar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 baska yer bulamamıshlarmı ordan oraya pek uygun bi grup deil bencede acikcasi birde kesinligi warsa biletleri nerden bulucaz bi bilgisi olan warmi ?[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!!
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 no phone no phone i just want to be alone,today..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
fiona Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 no phone no phone şarkıları beni çok eğlendiriyo ya çok enerjik bi şarkı bence[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
fiona Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 o şarkı gerçekten beni yerimden kıprdatıyo...[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
duende Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 biletler satısa cıkmısmı? biletixmi? fiyat?[signature][hline]slash kotu solo yazmaz
everlasting Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bulamadım ben de biletlerle ilgili bi şey. kendi kendilerine çalcaklar galiba...[signature][hline]Alışırım seni yalnız düşlerde okşamaya; Bunun verdiği mutluluk da az değil ki / Çıkar giderim bu kentten daha olmazsa, Sensizliğin bir adı olur, bir anlamı olur belki
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 buraya mı atayım bilemedim ama konserin vip biletleri(sınırlı) 60ytl tribün bileti(numaralı) 35ytl saha içi bileti(ayakta) 30ytl imiş[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq
Lagwagon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Zaugna_Khaldun, 05 Şubat 2005 11:18 tarihinde demiş ki: buraya mı atayım bilemedim ama konserin vip biletleri(sınırlı) 60ytl tribün bileti(numaralı) 35ytl saha içi bileti(ayakta) 30ytl imiş haci walla bjk akatlar spor kompleksindeymis nasil bir yerki bole sahaici falan oluyor??[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ben de bilmiorum biletixte yazan fiyatlar böyleydi saha ici-tribün falan dediklerine göre halı saha gibi bir yer olması gerekli elbet bilen vardır burada merak etme[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
Venator Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ya ankaraya gittigim gunun ertesinde geliyo böhühü :( Başka gün mü yoktu kardeşim gelmeniz için.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05
Öne çıkan mesajlar