demode Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Arkadaşlar selamlar, Bilgisayarı açtığımda bios ekranına girme ekranı olan bölümde ( Benim board Asus amblemi çıkıyor del yada f2 ye basın denen yer) makine işleme devam etmiyor. Restart edince windows açılıyor sebebi ne olabilir Anakart asus b450m Amd Ryzen3
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Restart'ı kendi mi atıyor sen mi tuşuna basıyorsun? UEFI boot varsa zaten Windows loading ekranı gelmeyebilir, direk anakartın üreticisinin embleminin altında bir loading işareti çıkar ve direk Windows'a bootlar. Memory training'i failliyorsa anakartın üreticisinin emblemi geldikten sonra da kendine restart atabilir makine. BIOS'tan ve Windows'tan fast boot'u, hibernation'u kapatıp dene bakalım neler oluyor. BIOS'ta memory training ayarı da AMD Advanced Training vb. bir ayarda dursun, Memory Training Fail Count(deneme sayısı) da 3 olursa idealdir.
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Makine soğuktur dediği de doğru cold boot'ta en çok memory training faillar :)
demode Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 hibernation ve fast boot yaptım ilk denemede açtı windowsu. Süpersiniz dostlar. Öpüyorum sizleri.
khalad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Şuna benzer bir sorun bende de var. Bilgisayarı elektrikten kestikten sonra illa bios a girip oradan bir save alıp tekrar açmam gerekiyor. Sorun nedir acaba.
Öne çıkan mesajlar