Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu resmi manyak bi vampire çeviricek biri varmı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya dom senin bana gıcıın mı var?[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır..

[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 11 Haziran 2004 22:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hani bana alkış? hani tezahürat?

[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you!

[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 11 Haziran 2004 22:18 tarihinde değiştirilmemiştir]

[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 11 Haziran 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
horace sana dicek bişi bulamıyorum hakikaten müthişsin yani hayranım sanatına:)

dom abi ne bilim abi böcük yaptn ya :D onun yerine kan denizi yapsan gece yapsan bide sadece dişleri uzatsan olmamı?[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır..
Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 11 Haziran 2004 22:23 tarihinde demiş ki:
hani bana alkış? hani tezahürat?

isteyene her zaman. :p
muthis hakkaten[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

Mesaj tarihi:
mutosun türk vampiri de süper olmuş..
horace'ın manyak anlayışı da ayrı bi süpermiş ehehe. şaka maka horace gerçekten harika yapmış o resmi daha güzel bi hale getirmek zor olsa gerek.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Yakında Horace'e özenenler, onun gibi olmak isteyenler klübü açıcam... Başkanı da ben olucam. Üyeleri de belli heralde.
Sonra da hep birlikte tapınıcaz !
*!Tapın Tapın Tapın Tapın Tapın*
Mesaj tarihi:
terlikler gumus tokali sarimsak saclarindan orulmus terliklerdi, oyuzden vamir olunca onlari yoketmesi gerekiyor, yoksa ustlerindeki kutsal su ve hac desenleri rahatsiz diyo, o yuzden oole manyak vampir oldu :P[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Ama once bu foruma baktim!
Mesaj tarihi:
said:
dom, 11 Haziran 2004 22:14 tarihinde demiş ki:

apex twin vampiri.

cok hosuma gitti.blade filminde bole tip sisman bi vampire vardı aynı o :P[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

Mesaj tarihi:
horace yönetmiş gene :D[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek
  • Yeni Oluştur...