Kaede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Esh said: Ben de araba alcam da boyle Q2 , mustang, lexus arasinda gidip geliyorum. X2 tipi çok güzel ya ondan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 O biraz daha pahali bi de ikinci eli yok gibi. Yeni cikti heralde o. ben 1 yasinda falan ikinci el kovaliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 zengin olsam volvo alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Bu arada komik gelebilir ama burada kuga ile mustang arasinda €4000 mu ne fark var sdfg, butun orta sinif arabalar €25-30k arasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Abi ben amerikada 6000$a jeep liberty almıştım, türkiyede cherokee diye aynısını 70bine satıyorlar 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 pazarlama stratejisidir..ayni araci amarika da farkli avrupa da farkli isimle surmek ..atiyorum jeepin liberty adi altinda cok satan serisi vardir onun bilinilirliginden yararlanmislardir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Hayir sadece dallama bi ulke degil amerika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Araba alırken en az bi tane de devlete bağışlamıyor orada insanlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Esh said: O biraz daha pahali bi de ikinci eli yok gibi. Yeni cikti heralde o. ben 1 yasinda falan ikinci el kovaliyorum Q3 öneririm, dışı baya güzel ama içi biraz eski kalıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Evet yeni infotaintment cokgzel 2018 araclarda. Komple led ekran falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 neutrino said: Araba alırken en az bi tane de devlete bağışlamıyor orada insanlar sdf 2 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar