ZeuZ, 02 December 2003 11:25 tarihinde demiş ki:
Ben kaldırdım olmadı, simdi su patchleri denicem isallah artık :p[hline]
Patchler? Orda bi tane patch var sakin ikisini birden calistirma cünkü bi halta yaramaz sadece üstteki patci calistircaksin...Alttaki pacth bu patch beta oldugu icin gercek 1.01 patchi ciktigi zaman onu yükleyebilmen icin beta patchini kaldirmani sagliyor yani sadece üsttekini kur ve O SATIRLARI EKLEMENE GEREK YOK...Anladigim kadariyla bahadir iki patchide kurup yine ayni noktaya döndü yani 1.0'a ve sonra elle o satirlari yazdi...Eger patchte ini dosyasini editleyip satirlar eklemem gerekiyosa o patchin anlami ne...
Hic satir eklemene gerek yok sadece üsttekini calistir...[hline]Dont make me more aggressive than devil...
[Bu mesaj Vampire tarafından 02 December 2003 14:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Then, either run swupdate.exe and click update, or use the update button on the launcher.
This will update you to 1.01 In order to go back to the retail version of 1.00 simply run the updater again.
You MUST revert back to 1.00 before you will be able to install the final version of the patch.
------
dediğin kısmen doğru iki dosyayı kopyaladığın zaman swupdate i bir kez çalıştırırsan 1.01 yapıyor. ikinci kez çalıştırdığında 1.00 e geri dönüyor. patch yapanlar bunlara dikkat etsinler.[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
yukarda verilen patchler kırık cıktı da bi kardeş yardım edebiler mi ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Öne çıkan mesajlar
The_Delucian
ölümüne TURK
Aranel Lúinwë
Sosyal ağlarda paylaş
ZeuZ
Sosyal ağlarda paylaş
Vampire
Patchler? Orda bi tane patch var sakin ikisini birden calistirma cünkü bi halta yaramaz sadece üstteki patci calistircaksin...Alttaki pacth bu patch beta oldugu icin gercek 1.01 patchi ciktigi zaman onu yükleyebilmen icin beta patchini kaldirmani sagliyor yani sadece üsttekini kur ve O SATIRLARI EKLEMENE GEREK YOK...Anladigim kadariyla bahadir iki patchide kurup yine ayni noktaya döndü yani 1.0'a ve sonra elle o satirlari yazdi...Eger patchte ini dosyasini editleyip satirlar eklemem gerekiyosa o patchin anlami ne...
Hic satir eklemene gerek yok sadece üsttekini calistir...[hline]Dont make me more aggressive than devil...
[Bu mesaj Vampire tarafından 02 December 2003 14:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
Gaming
This will update you to 1.01 In order to go back to the retail version of 1.00 simply run the updater again.
You MUST revert back to 1.00 before you will be able to install the final version of the patch.
------
dediğin kısmen doğru iki dosyayı kopyaladığın zaman swupdate i bir kez çalıştırırsan 1.01 yapıyor. ikinci kez çalıştırdığında 1.00 e geri dönüyor. patch yapanlar bunlara dikkat etsinler.[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
Sosyal ağlarda paylaş
Malkavian
Sosyal ağlarda paylaş
Quel-Thul
tahmin edeyim silahla bitirmeye çalıştın ????[signature][hline]From The Dephts I've Come
Sosyal ağlarda paylaş
Malkavian
Sosyal ağlarda paylaş
Malkavian
Sosyal ağlarda paylaş
ZeuZ
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş