Batilc Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Bir çok arkadaşımda böyle bir seçenek var msn7.0ında(BETA)... ve bende yok, nasıl elde edilir nasıl kullanılır vs.:D[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 el yazısı yazma nın msn 7.0 y le ilgisi yok hatta msn 7.0 yi desteklemiyor su an...El yazısı handwriting adında bir plug in dir Buradan indirebilirsin...Dosyayı çektikten sonra zipini açınca önce ink redist adlı programı yukle daha sonra installerdan asıl plug in i yukle kolay gelsin....[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 cok saolasın yardımcı oldugun icin[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 beta kullanmayın daha deneme aşamasında[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 betada calismiyormu bu olay simdi?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ben kullanıyorum. bazı kisilerde cıkıyor bazılarında çıkmıyor bilmiyorum neden.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 link açılmıyor bende? başka yerde varmı bu plugin? ismi nedir ya da?[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 programı nasıl kullanacaz bilen varmı?[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: cintonick, 03 Ocak 2005 17:11 tarihinde demiş ki: El yazısı handwriting adında bir plug in dir [signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 pluginin kurdumda nasıl kullancaz be yaf ?[signature][hline]Drowning Pool - Tear Away I don't care about anyone else but me I don't care about anyone I don't care about anyone else but me I don't care about anyone or anything but me Goddamn I love me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 valla plugine gerek yok 7.0 da kendinde var.Bendede başta çıkmıyodu da www.microsoft.com dan windows journal viewer yükleyince çıktı.Sizde öle yapın:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 msn plusda yuklemek gerekıyor ama bunun ıcın[signature][hline] ...Only God Can Judge Me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Valla ben sadece msn 7.0ı yükledim.El yazısı çıkmayınca bi yerlerde gördüm windows journal viewer yüklemek gerektiğini.Denedim oldu.Ama basılarında yüklemeseler bile çıkıyo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scphelp Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 yok mu bilen el yazısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 o linkde dosyayı indirin zip içinde bi zip daha var onun içindede setup.exe var çalıştırın ink diye bi plugin yükleniyor. zaten sonra başka ayara gerek kalmıyor. yazı satırının altında el yazısı / Tür seçenekleri var onları seçip yazıyorsunuz. ama el yazısı mouse la çiziyorsunuz paint gibi yazı yazıyorsunuz işte...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quanzi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 service pack 2 üzerine msn 7.0 yüklersen el yazısı aktif olur.[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch ---------------------------------- Knight Online US Server Ares Kendorf -FiRe- Flame Arch Mage ---------------------------------- WoW US Server Kendorf -***- Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Bende sp2 yok ve hic bir ayar yapmadan el yazısı cıktı.Aynı setup dan baska bilgisayara kurdugumuzda cıkmıyor.Anlamadım nasıl bir istir :)[signature][hline]CrystaL LvL 1x Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyonic Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Burdan İndirebilirsin Kesinlikle Güvenli bir sitedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar