yloibx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Yanlış bir tuşa mı bastım ne yaptım bilmiyorum word dosyaları bozuldu şu şekilde gösteriyor her şeyi. yeni sayfa açınca da düzelmiyor. boşluklar ve satır araları garip simgeler içeriyor silinemeyen, kendiliğinden oluşan. https://ibb.co/kVG9LV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 ctrl+shift+8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Bosluklarin tipini belirtmek icin kullanilan simgeler onlar. Duz bosluklar nokta, satir sonlari en sondaki cift bacakli ters P simgesi, tab karakterleri ise saga giden okla gosteriliyo. Paragraf simgesini tasiyan tusa basarsan gider hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 teşekkür ettim düzeldi home'da simgesi de varmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar