KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Adsl'de 4mbitlik bağlantı açılacak mı? Böyle bir duyum aldım ama ne kadar doğru ne kadar yanlış?[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Alcan mı çıkarsa?[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 evet?[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 BPL sanırım 4mbit (broadband over power line) amerikada kullanılmaya başlanmış, türkiye'de henüz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bildiğim kadarı ile martta 256k kalmıyacak ve dolayısı ile açmak zorunda kalacaklar.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. neden bu düzen böyle,neden herkes sahte? [Bu mesaj Xharloan tarafından 16 Şubat 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bu buyuk yalan iste:) said: Xharloan, 16 Şubat 2005 18:04 tarihinde demiş ki: bildiğim kadarı ile martta 256k kalmıyacak ve dolayısı ile açmak zorunda kalacaklar. [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 4 mbit ? adsl ? uehueh tatlı rüyalar [signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler [Bu mesaj Arkansis tarafından 16 Şubat 2005 19:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ADSL 2 gelince olucak işler onlar.Onun için zaman var daha Mart'da ihale olucak bu ihaleden sonra değişiklikler olucak ama nedir ne değildir bilmiyorum.Bakıcaz ve göreceğiz.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 adsl 2 mi ? ehuehue adsl bir söylendiği tarihten 3 sene sonra geldi istanbulda bir semte adsl 2 nin tarihi yok hiç gelmeyecekte zaten[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Türkiye'deki bu alt yapı ile olur :D[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 adsl için 4mbit teknik olarak mümkün sanırım. ha fakat türkiye için bilemiyorum tabi.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Şu an adsl den 3/4 oranında performans alınıyor .. Yani 4 mbit adsl olsa bile zaten 3mb ını kullanabilirsiniz[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Arkansis, 16 Şubat 2005 20:08 tarihinde demiş ki: adsl 2 mi ? ehuehue adsl bir söylendiği tarihten 3 sene sonra geldi istanbulda bir semte adsl 2 nin tarihi yok hiç gelmeyecekte zaten Martta ihaleler var neresi komik anlamadım?TTNET'te mi çalışıyorsun ki bu kadar eminsin anlamaım.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 TTnet e doğal olarak kimse güvenmiyr ve yapacagına inanmıyor bunun için de TT de calısmak gerekmiyor yani :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: KillJoy, 16 Şubat 2005 17:28 tarihinde demiş ki: evet? ahuuah :P yedi lafııııı :)[signature][hline]k3nk pls bab oke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Kesinlik belirtiyorsanız gerekir evet.Kesinlik adı üstünde iddaların en büyüğüdür kelimelerin anlamını bilelim sonra yazalım. Bende inanmıyorum bu arada ama kesin gelmiyecek demiyorum.Martta ihale olucağını gazeteler bile yazdı sonuçta bu ihale borsayıda ilgilendiriyor ekonomiye v.s v.s[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Kesin değilde inşallah diyelim biz ona :)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ADSL demek max 8mbit demek Xi war ZDSL war bilmemnesi war ama trde hayeller fantaziler alemi 2mbit 2 tane alıyor burada cafeler[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Zamanında ADSL2 için şöyle bir topic açmıştım[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 kablo olayında aşmak değil kablo eski teknoloji dls indiğer standartları konusunda aştı diyebiliriz adsl dedigimizde one ya rezalet diyorlar çünkü onlarda sdsl gibi hizmetler var çift yönlü aynı hızda int erişimi veriliyor 1024/1024 lük bir hattınızın oldugunu düşünün ama Türkiyeninde çalışmaları devam ediyor hele adsl2 projesinde erken adım atmamız baya güzel bir haber inşallah en kısa sürede gerçekleşir[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: kturumtay, 16 Şubat 2005 20:27 tarihinde demiş ki: said: KillJoy, 16 Şubat 2005 17:28 tarihinde demiş ki: evet? ahuuah :P yedi lafııııı :) evet koçum bi kelimeyle lafı yedim. lol[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 hehe yavaş olsun 4mbit :) 512kb olucakmış mart ayın sonunda diye duyumlar var . zaten yurt dışı cıkış 4mbit :P[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ke_ke 4mb olsa ke_ke internet cafeler dahada deh_etle_ir.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Smokey, 16 Şubat 2005 23:20 tarihinde demiş ki: zaten yurt dışı cıkış 4mbit :P :lol:[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Şu anda mevcut ADSL sistemi 8mbit 'lik hıza ulaşabiliyor yani Telekom verirse 8mbit bile alabilirsiniz . Ha tabi o porttaki hız size ne kadarı gelir o tartışılır .[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar