Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgiliden en guzel hediyeyi kim aldı?

duende

Öne çıkan mesajlar

boyle bi topic actım cunku sevkilimin aldıgı hediyeye hasta oldum ve şu anda yiyorum kırmızı kırmızı kalp şeklinde kurabiyeler yapmıs içlerine kaatlar sıkıstırıp parca parca my immortalın sozlerini yamıs bitanesindede sevkililer gunumuz kutlu olsun yazıyodu cok hosuma gitti tadıda bayya guzeld valla sizinkiler ne hediye aldı ???[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim
benim postlarım
Sosyal ağlarda paylaş

sevgilimden aldığım en güzel hediye
açtığımda 2 gündür uğraştığım wow dl si bitmişti
nasılda sevindim sarıldım birden bilgisayarıma[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

aa süper bi hediye olmuş :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ne kadar sevgilim olmasada çok sevdiğim bir arkadaşımla buluştum. Gerçi kendisine hediye olarak hiçbirşey almadı ayrıca gül bile almadım çünkü bahenem hazırdı : senin kadar güzel bir çiçek bulamadığım için hiç çicek almadım :-)
Lakin o bana İtalya'dan çok tatlı bir heykelcik almış hemen bu hafta sonu ona elbise fln alıyım bari :-)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben çok güzel bir hediye aldım. Sabah sevgilimle buluşmak için çok kasmam gerekmedi. Pijamalarımı çıkarmadım, çünkü o beni öyle bekliyordu. Üstüne yatmam için hazırdı. Çok rahatlatıcı oluyodu yatmak. Ve bana hediyesini sundu. Feci rahatladım, ilginç sesler çıkardım. Hediyesi son model bir yalnızlıktı. Sevgilim yatak ve yorgandı çünkü. Sarıldım yorganıma, yattım yatağıma bu günü dolu dolu yaşadım...[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

pek zamanım yoktu bu aralar o yüzden hiç bişi alamadım ben sevgilime ama o bana bi maket ve güzel uzun kollu bi body almış. baya güzeller[signature][hline]apaçiyim ezelden
ateş yaktım gezerken
keşke orman yansa da
tasarruf etsem tezekten
/12/02/2005-05:15
Sosyal ağlarda paylaş

said:
harvester, 14 Şubat 2005 23:22 tarihinde demiş ki:
Ben çok güzel bir hediye aldım. Sabah sevgilimle buluşmak için çok kasmam gerekmedi. Pijamalarımı çıkarmadım, çünkü o beni öyle bekliyordu. Üstüne yatmam için hazırdı. Çok rahatlatıcı oluyodu yatmak. Ve bana hediyesini sundu. Feci rahatladım, ilginç sesler çıkardım. Hediyesi son model bir yalnızlıktı. Sevgilim yatak ve yorgandı çünkü. Sarıldım yorganıma, yattım yatağıma bu günü dolu dolu yaşadım...

bi an tirstim. geri kalanini okuyunca rahatladim :)[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Mail: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl
Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Sosyal ağlarda paylaş

hayır olmadı, çünkü zamanım olmadığını olan zamanımın çoğunu onunla geçirdiğimi biliyodu, telafi ediceğimi de biliyo. en ufak bi somurtması bile olmadı. böyle bi duruma tepki koyucak kıza zaten sevgilim demem.[signature][hline]apaçiyim ezelden
ateş yaktım gezerken
keşke orman yansa da
tasarruf etsem tezekten
/12/02/2005-05:15
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...