duende Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 boyle bi topic actım cunku sevkilimin aldıgı hediyeye hasta oldum ve şu anda yiyorum kırmızı kırmızı kalp şeklinde kurabiyeler yapmıs içlerine kaatlar sıkıstırıp parca parca my immortalın sozlerini yamıs bitanesindede sevkililer gunumuz kutlu olsun yazıyodu cok hosuma gitti tadıda bayya guzeld valla sizinkiler ne hediye aldı ???[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 sevgilimden aldığım en güzel hediye açtığımda 2 gündür uğraştığım wow dl si bitmişti nasılda sevindim sarıldım birden bilgisayarıma[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 aa süper bi hediye olmuş :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Ben ne kadar sevgilim olmasada çok sevdiğim bir arkadaşımla buluştum. Gerçi kendisine hediye olarak hiçbirşey almadı ayrıca gül bile almadım çünkü bahenem hazırdı : senin kadar güzel bir çiçek bulamadığım için hiç çicek almadım :-) Lakin o bana İtalya'dan çok tatlı bir heykelcik almış hemen bu hafta sonu ona elbise fln alıyım bari :-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 en güzel hediyeyi ben aldım sanırım.1-2 gün önce ayrıldık :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 mmmm halen yiyorum *bir ısırık alır kagıtta i tried so hard to tell myself that your gonr yazar ne alaka diye merak eder*[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 muhaha ben babayı aldım o daha da iyiydi :P:P[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 resmimizin olduğu bi çerçeve, çok mutlu etti beni canım benim :][signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Clementine, 14 Şubat 2005 23:13 tarihinde demiş ki: muhaha ben babayı aldım o daha da iyiydi :P:P süfer[signature][hline][i]Herkez bir hayat biçimini seçer, ve o hayatın bedelini öder..[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ya boşverin sevgili varkende güzel yokkende güzel.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 En guzel hediye kirmizi sarap ustune sicak bi fellatiodur.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Ben çok güzel bir hediye aldım. Sabah sevgilimle buluşmak için çok kasmam gerekmedi. Pijamalarımı çıkarmadım, çünkü o beni öyle bekliyordu. Üstüne yatmam için hazırdı. Çok rahatlatıcı oluyodu yatmak. Ve bana hediyesini sundu. Feci rahatladım, ilginç sesler çıkardım. Hediyesi son model bir yalnızlıktı. Sevgilim yatak ve yorgandı çünkü. Sarıldım yorganıma, yattım yatağıma bu günü dolu dolu yaşadım...[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 yazının başında nooluyor dedim içimden :-P[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 yokken daha güzel bir bakıma varken daha güzel bir bakıma. Bence...... dfgfdfg sfdsdfdsf off.......[signature][hline][i]Herkez bir hayat biçimini seçer, ve o hayatın bedelini öder..[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 pek zamanım yoktu bu aralar o yüzden hiç bişi alamadım ben sevgilime ama o bana bi maket ve güzel uzun kollu bi body almış. baya güzeller[signature][hline]apaçiyim ezelden ateş yaktım gezerken keşke orman yansa da tasarruf etsem tezekten /12/02/2005-05:15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 geem kız arkadaşının bi tepkisi olmadımı ?[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Msglari okudukca cok guluorum ; geem bide biri daha haric bu konu ile ilgili post atmamis ... Gulmemek elde degil ..[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ya burada ollmadıı için bşi almadık ohhh rahattm bugn yani anlıcaınz :D[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 dü$ündüm 2 saat ne aldim die... buldum! babamdan yanagima öpücük we para =) mhh..[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a Megalomaniacal tab on my tongue You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Hediye vermek lightlıgın göstergesidir. Delikanlı adam hediye vermez alır :-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: harvester, 14 Şubat 2005 23:22 tarihinde demiş ki: Ben çok güzel bir hediye aldım. Sabah sevgilimle buluşmak için çok kasmam gerekmedi. Pijamalarımı çıkarmadım, çünkü o beni öyle bekliyordu. Üstüne yatmam için hazırdı. Çok rahatlatıcı oluyodu yatmak. Ve bana hediyesini sundu. Feci rahatladım, ilginç sesler çıkardım. Hediyesi son model bir yalnızlıktı. Sevgilim yatak ve yorgandı çünkü. Sarıldım yorganıma, yattım yatağıma bu günü dolu dolu yaşadım... bi an tirstim. geri kalanini okuyunca rahatladim :)[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ayıp ama olan var olmayan var aç var tok var açılır mı böle topic nispetçi patiler sizi =oP[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Bunu hala anlıyamadım amaç hediyemi bugünde ?????????????????????????????????[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 amaç deil rexx araç ..[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 hayır olmadı, çünkü zamanım olmadığını olan zamanımın çoğunu onunla geçirdiğimi biliyodu, telafi ediceğimi de biliyo. en ufak bi somurtması bile olmadı. böyle bi duruma tepki koyucak kıza zaten sevgilim demem.[signature][hline]apaçiyim ezelden ateş yaktım gezerken keşke orman yansa da tasarruf etsem tezekten /12/02/2005-05:15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar