whissinn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ya en sonunda bitti su okul mudur nedir bugun gidicez pasa pasa karnemizi alcaz wayy bea en sonunda yemin ederim bitmez dediler bitti =) karnenizdeki zayıflar nasıl arkadaslar notlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 hadi bakalım gerçi gitmeye kasamıyorum karneleri almaya da arkadaştan telefon bekliyorum beraber gidecez[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 gözüm ne ayacak ÖSS var seneye[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 offf niye bitti ya... ne güzel eyleniyoduk...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ben bitireli yıllar oldu hade size geçmiş olsun :D bakem[hline]Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 evet neyse ki kalma yok hadi ben kaçar gidip şu ortalama yükseltme sınav kağıdı formlarını doldurayım :([hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Hepinize geçmiş olsun. 1 şey sorucam şu anki koşullarda sınıfta kalmayı becerebilen var mı aranızda?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Vardır kesin :) hehhe[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icq: 77103821 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: karpuz, 13 June 2003 10:35 tarihinde demiş ki: Vardır kesin :) hehhe[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icq: 77103821 ulan o adamın aklıdan şüphe ederim ben :D[hline]Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Gitmeyecem walla karne almaya falan yatacam evimde olduk sanki ha bugun almisim ha yarin almisim :-P Herkesden bi farkim olmali :)[hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 12 gıbı cıkcam evden gıtcem okula eger ıngılızceyle bı durum war bısey olursa okulu yakıcam yane[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Kurtulduk !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Bitttii.Lise bitti.Aman Allahım.Ne kadar çabuk geçti bu lise yılları yaa.Gerçekten 1 sene içinde çok şeyin değiştiği zamanalr lise yılları.Ölzeyeceğime eminim.Haydi şimdi ÖSS yi geçelimde rahatlayalım.Liseyide şanıma yaraşır şekilde süper bir karneyle(hayatımın en iyi karnesiyle)bitirdim.matematiğim 3(orta1 den beri olmayan birşey)geometrim 2ne??Bu benim için süper)Uzay geometri 2(mükemmel.Çünkü ilk dönem neredeyse 0 alıyordum.Kılpayı)Onun dışında hepsi 4-5.İştee beaa.Bizimkiler bu karneyi gördüler.Artık ÖSSyi kazanamasamda birşey demeyecekler.(nasılsa seneye gene girebilirim)Acayip rahatladım[hline]We are not murderers.We are business man Soldatda Bishop diye bir beceriksiz görürseniz bana bakıyorsunuz.Tepenize bomba yerseniz özür dilerim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BatBoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bitti [Bu mesaj BatBoy tarafından 13 June 2003 14:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bitti ama başlıycak[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BatBoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 olsun ya hic olmazsa tatil yapcaz[hline] :| İmza :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Yaw oku oku bitmiyo ne rezalet is omrumu yedi walla..[hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BatBoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 benim bi senem kaldi walla bi sene daha di$imi sIkcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dely Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 aslında cok kötü lise bitti,belki hayatımda edindiğim en iyi arkadaşlardı (evet evet öyle idi onlar en iyilerdi)birdaha böyle kafa dengi arkadaşlarımı bulabilirmiyim bilmiyorum ama çok üzülüyorum belki bu sene ünv. kazanıp gidicem ama hiç sanmıyorum oradaki arkadaşlıklarım orta okuldan beridir tanıdıgım kişiler gibi olsunlar yani koskoca 6 yıl...[hline]WKII Clan Page - Kolayoyun - Turkmap Oyun Editing Siteniz don`t worry,be happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 evet yani bide soyle düsünün okul bitince arkadas ortamida bitio veya acaip aza iniyo en berbati üni den sonra iş hayati başlio düsününce kötü oluyo insan demi :D[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 dely bence olay tam tersi asıl arkadaşlıklar üniversite başlayacak Lise de çok ezik var kişilik olarak kusasım geliyor okula gidince[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: daverc, 13 June 2003 15:06 tarihinde demiş ki: evet yani bide soyle düsünün okul bitince arkadas ortamida bitio veya acaip aza iniyo en berbati üni den sonra iş hayati başlio düsününce kötü oluyo insan demi :D[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Yaşlanıyoruz yaaa.Ühühüh.Yakında saçalrımız beyazlar(gerçi benimkiler beyazladı hafiften ama o sinirdenmiş.3 senedir tepesi hafif bir beyaz todnadır saçların)Hakakten gidiyor arkadaşlar.Ne yaparsak yapalım şu kurduğumuz arkadaşlıkları birarada tutmak çok zor bea.Aynı şehirde olmayınca insan kısa aralarla görüşüyor.Bir zaman sorna unutup gidiyorlar[hline]We are not murderers.We are business man Soldatda Bishop diye bir beceriksiz görürseniz bana bakıyorsunuz.Tepenize bomba yerseniz özür dilerim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Ailem eve gelinceye kadar mimik çalışıyorum. Ne yapsam da kötü notlarıma bende üzülmüşüm gibi davransam? :D Şimdi 1 hafta boyunca yükseltmelere çalışcam ooof of okul bitti biz hala çalışıyoruz[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 okuldan felan cogumuz nefret ederiz ama okul bittigi zaman herkez gib bizde keske bitmeseydi deriz hem arakdas cevresi hemde aliskanlik gibi gelio bana[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dely Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 hayır prawler cım olay öyle değil ünide adamlar slm,slm nbr,nbr tipinde konusuyorlar,hangisi benimle sigarasını paylaşıcak (içmiyorum ama ),benimle canım sıkıldıgında kendi işini bırakıp muhabbet edecek bunlar en basitleri,aa kız-erkek ilişkileri belki liseden daha ileridir... ama orada sadece 1 yada 2 tane kankan olur suan bitirdiğim okulda sınıfa girmek için en az 10 dk koridorda yürürüm(okulumuz cok büyük değil.)[hline]WKII Clan Page - Kolayoyun - Turkmap Oyun Editing Siteniz don`t worry,be happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar