Xaero Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Kullandığını mp3 playerınız hakkında düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim.[signature][hline]O Artık Hürgeneral. [/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 evet yzsın kullananlar dao na gore karar werelım. babamın ıs ark ı gıdıo u.s.a ya gitmişken solim de alsın bari sonucta burda 700 ytl lık seyler orda 400-450 falan[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 şu anda kulağımda çalan müzik bir Creative Zen Xtra 30 GB 'dan geliyor, mükemmel bir duygu... ses seviyesi 18/25 ve gürültülü bir labde hiçbirşey duymuyorum, belki çok uzaktan gelen hafif sesler dışında... pil örü 5:30+ saat hiç daha uzun sürekli dinlemedim ama 5:30 da orta seviye pil bitmek üzereydi; rahat 8-9 u bulur. Ben amazon.com dan 200$ a almıştım, iyi de yapmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ben iriver h340 multi codec jukebox dan dinliyorum şu an,sesi gayet doyurucu,30a kadar çıkabildiği gibi 25ten fazla daha hiç açmadım,o da otobüsteykene,3d srs ve wow gibi değişik ses özellikleri ve equalizer var bi kaçtane.40gb lık kapasitesinde her türlü dosya taşıyabiliyor,ogg,wma,mp3 çalma özelliği var,firmware upgradable olduğu için daha sonra eklenebilir belki yeni formatlar.eğer avrupadan alırsan video da izleyebiliyorsun 260k renkli lcd ekranından,amerikadan alırsan da avrupa-kore yazılımını yükleyip izlersin ama o zaman warranty void oluyor.ekranda jpg ve bmp resimleri gösterebiliyor,txt dosyaları okuyabiliyor,id3tag var,var oğlu var,386$ fiyatı amazonda.pil ömrü ise dümdüz dinlersen 7-8saata kadar çıkıyor ama shuffle veya bi ondan bir bundan yaparsan 5-6saat,txt okuma ve resim gösterme de pil yiyor mp3 dinlemekten daha fazla,bir de radyosu var ve radyodan mp3 olarak kayıt yapabiliyor,üzerindeki mikrofonla herhangi bi kaynaktan da mp3 ses kaydı yapabiliyor,line out ve line in giriş çıkışları var birer tane ekstradan. [Bu mesaj othinn tarafından 14 Şubat 2005 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Şuanda ipod kullanıorm 2 gen 15gb lık. ÇOOk memnunum herkese tawsie ederim tek sıkıntısı şarjı az gidio devamlı dinlersen 8 saat aralıklı dinlersen bi 10-12 saat dayanıo filan weya gün içinde bi kaç saat dinlersen bi kaç gün gidio rahat. Onun dışında tüm arşivini saklayabilirsin içinde.. 4 gen ipodlarda resim yükleme özelliği varmış bana faso fiso gbi geldi anca video falan yüklersen mükemmel olabilir. Çıkacak olan 99 dolarlık olan zımbırtıdanda alabilirm belli olmaz yani çünkü ipod hassas bi alet heryere götürüosn ama nazik olman lazm nse.. uzun lafın kısası diğerleri sadece ipod u taklit ediyo en şık başarılı mp3 player ipod üstüne tanımam creative miş bilmem neymiş...[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 muzio 256 mb mp3 player kullanıyorum,radyosu var ses kayıtı fln çok güzel.Eğer ucuz uygun birşey düşünürsen bunu tavsiye ederim.[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 inf 512 mb mp3 player kullanıyorum, kullanımı tuşların küçük olması nedeniyle (alet kibrit kutusu ile aynı boyutta, biraz daha ince) accuk zor, birde usbden şarj oluyor. Onun dışında gayet süfer bir alet, fiyatı abartı ucuz (166 ytl) ekran ışığının rengi değişebiliyor, adres defteri falan da var. Ama paran bol ise ipod tarzı hafızası büyük bişeyler öneririm. Çok ayıramam diyorsan kesinlikle bunu öneririm. Ses kalitesi güzel, iyi bir kulaklıkla daha da güzel oluyor.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Lamerlere cevap yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 *! ipod rulz gerisi fasarya diyenlere, Creative Zen Xtra'sıın pilini çıkarıp sallar cebinden 2. pilini çıkarır, bir 8 saat daha dinlemeye devam eder * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 creative muvo nx 256mb kullandım. alet güzel, pil süresi, kabloya ihtiyaç olmayışı, drag and drop falan çok güzel, fakat şarkı değiştirmek yavaş olduğundan istediğim şarkıyı bulmak uğraştırıyordu. ipod 20 kullandım. ağır ve büyük olması ve ses kalitesini beğenmiyorum. ama çok kullanışlı ve çok cici bi alet. touchpad'ini yerim ben. arkadaşımda creative zen micro var. şu ana kadar gördüğüm en cici müzik aleti. ses kalitesi de süpppper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Berk, 14 Şubat 2005 14:33 tarihinde demiş ki: şu anda kulağımda çalan müzik bir Creative Zen Xtra 30 GB 'dan geliyor, mükemmel bir duygu... ses seviyesi 18/25 ve gürültülü bir labde hiçbirşey duymuyorum, belki çok uzaktan gelen hafif sesler dışında... pil örü 5:30+ saat hiç daha uzun sürekli dinlemedim ama 5:30 da orta seviye pil bitmek üzereydi; rahat 8-9 u bulur. Ben amazon.com dan 200$ a almıştım, iyi de yapmışım bende de aynı ürün var ve çok memnunum. yanlız darbelere pek dayanıklı olmadıklarını daha önce kullandığım creative zen 20gb'tan biliyorum. ses kalitesi tartışılmaz. Pil ömrünü bende kesin bilmiyorum ama istanbul bodrum arası giderken sürekli olarak açık oluyor ve bodruma vardığımda yarılanmış oluyor pil. sonuç olarak : tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 taklit etsin kopyalasın çalsın zerre umrumda değil,mp3 player demek prestij demek hava atmak demek değil,önemli olan fonksiyonelliği,isterse taklit olsun banane,souçta iriver ın ipod dan üstünlüğü nette bütün forumlarda ve yapılan kullanıcı review larında belli olan birşey,creative ise yıllardır bu işin içinde iriver gibi,ipod da neymiş?iriver ve creative(creative daha ucuz olduğu için tercih sebebi olabilir)den şaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 othinn +1 i-river +2[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 hmm creativ alicam buyuk ihtimalle.. zen xtra 20 weya 40 lik dusunuyrm. Berk amazon dan buraya nasi getirttin peki?[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 id3tag nedir?[signature][hline]apaçiyim ezelden ateş yaktım gezerken keşke orman yansa da tasarruf etsem tezekten /12/02/2005-05:15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 çalan türkülerin sözlerini koyuosun bi şekilde alete sora çalarken okuyabliosun o işe yarar[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Kithnos, 14 Şubat 2005 23:25 tarihinde demiş ki: hmm creativ alicam buyuk ihtimalle.. zen xtra 20 weya 40 lik dusunuyrm. Berk amazon dan buraya nasi getirttin peki? xtranın 30 luk ve 60 lıgı war[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Berk amazon dan buraya nasi getirttin peki?amerikaya okumaya giden birini bul, donmesine yakin al, ona yollat. gelirken getirsin.[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 15 Şubat 2005 04:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: othinn, 14 Şubat 2005 17:00 tarihinde demiş ki: taklit etsin kopyalasın çalsın zerre umrumda değil,mp3 player demek prestij demek hava atmak demek değil,önemli olan fonksiyonelliği,isterse taklit olsun banane,souçta iriver ın ipod dan üstünlüğü nette bütün forumlarda ve yapılan kullanıcı review larında belli olan birşey,creative ise yıllardır bu işin içinde iriver gibi,ipod da neymiş?iriver ve creative(creative daha ucuz olduğu için tercih sebebi olabilir)den şaşmayın. hangisinin prestiji fazla o zmn die bşi sorarım sana 50 cent bile bunu kullanuıo :D[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Ben jazpiper, rioriot(20gb) kullandım daha önce.. Jazpiper zaten anca 10 şarkı alıyodu onun için bişi yazmıyorum :P Rioriot aslında ipod la karşılaştırınca daha ucuz.. ve radyo gibi özellikleri çok güzel..ama çok büyük ya.. Şimdi ipodmini ve ipod 20gb lık kullanıyorum... Favorim ipod mini ama... Hiçbir sorun yaşamadım minicik ve çok tatlı.. Bilmiyorum ama 60 gb lık ipodlar çok manasız geliyo bana... al 4 gb ı tepe tepe kullan..Şahsen ben ne rioriotumu ne de ipod 20liği doldurabildim yani...[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: prozzak, 15 Şubat 2005 12:40 tarihinde demiş ki: said: othinn, 14 Şubat 2005 17:00 tarihinde demiş ki: taklit etsin kopyalasın çalsın zerre umrumda değil,mp3 player demek prestij demek hava atmak demek değil,önemli olan fonksiyonelliği,isterse taklit olsun banane,souçta iriver ın ipod dan üstünlüğü nette bütün forumlarda ve yapılan kullanıcı review larında belli olan birşey,creative ise yıllardır bu işin içinde iriver gibi,ipod da neymiş?iriver ve creative(creative daha ucuz olduğu için tercih sebebi olabilir)den şaşmayın. hangisinin prestiji fazla o zmn die bşi sorarım sana 50 cent bile bunu kullanuıo :D 50 cente iriver biraz para verse yada creative o aletleri kullanıodu şimdi 50cent kullanıo die onu mu alcaz hatta ben almam bile demekki alet rapperlara göre,benim müzikleri çalsa mdb,dimmu falan kullanırdı :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 id3tag şarkı sözü değildir,mp3 veya ogg veya mpc formatındaki şarkıların şarkı ismi,artist,albüm,çıktığı yıl ve genre bilgileridir,bazı aletler sadece dosya ismini gösterir id3tag i göstermez.olay budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 hmm ben onları gösterdiğini biliorum ama yanısıra sözleri de gösterio die biliorum benim iriverda bu özellik var ve gösterio.[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: jacabo, 15 Şubat 2005 00:54 tarihinde demiş ki: said: Kithnos, 14 Şubat 2005 23:25 tarihinde demiş ki: hmm creativ alicam buyuk ihtimalle.. zen xtra 20 weya 40 lik dusunuyrm. Berk amazon dan buraya nasi getirttin peki? xtranın 30 luk ve 60 lıgı war evet pardon 20 lıgı yokmus sallamısım:p 30-40 ve 60 gb ligi varmıs amazon fıyatları 197 224 278 dolar gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 kesinlikle creative zen xtra inanılmaz bir kapasite, süper ses kalitesi, uygun fiyat...40gb lığını kullanıyorum 5000küsür şarkı var hala neredeyse yarısı boş. ses kalitesi falan ipod dan daha iyi eğer kulaklıklarını değştirseniz. yükleme falan işlemleri her ne kadar baya basit bir yazılımı olsa da gayet kolay ve hızlı... fiyat bakımından zaten kıyas kabul etmez 40gb external hd almayın bunu alın neredeyse aynı fiyat...amazondan 245$ a aldım utanmasam 35$daha verip 60gb liğini alacaktım... sadece doyasıya muzik dinlemek isitiyorum öle touchpadmiş oyunmuş ajandaymış işim olmaz diyenlere birebir[signature][hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki: Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 http://www.iriver.com/html/product/prpa_image_popup.asp?pidx=43&order=1 http://www.iriver.com/html/product/prpa_image_popup.asp?pidx=43&order=2 http://www.iriver.com/html/product/prpa_image_popup.asp?pidx=43&order=4 http://www.iriver.com/html/product/prpa_image_popup.asp?pidx=43&order=5 modeli H 140 40 gb kapasitesi var siyah olanı 40 gb olan şu anda bu ürünü kullanıyorum mini hdd büyüklüğünde yani pek ufak birşey beklemeyin çünki içinde normal bir hdd var yani ntfs vs vs formatlayabilirsiniz mp3 player kendisi aynı zamanda dosya götürüp getiriyorum sağa sola usb 2.0 olduğundan mp3 leri atma hızı çok yüksek performasından memnunum , işletim sisteminde pek bug yok çünki iriver sürekli firmware güncelliyor. sitedeki özellikleri paste liyeyim The H100 is the ultimate digital audio player. Listen to over 1,200(H140)/600(H120)/300(H110) hours of your music or tune in to the built-in FM radio. With a rechargeable battery that lasts up to 16 hours, ultra-fast USB 2.0 file transfers and simple navigation, the H100 is the music player of choice. - Classic Style and pocket-sized design - 10GB/20GB/40GB internal memory holds up to 2500/5000/10000 songs - Up to 16 hours of playback with internal Li-polymer rechargeable battery - Plays MPEG 1/2/2.5 Layer 3, WMA, ASF, OGG, TXT, FM radio - Transfers files through Windows Explorer and recordings (voice, Line in, Optical in) - Connects to USB 2.0 port for high speed data transfer ben memnunum bu aletten , sorun çıkarmadı yanında bir kumandası geliyor bunun mavi ışığı var imp serilerindeki gibi , ve ekranıda onlarınki gibi büyük , bu ekrandan ana ekrandan ne görüyorsan yapıyorsun , yani boyutu büyük bık bık ediyor bazı arkadaşlarım , ama cebime koyup o ufak el kumandasının ekranından görüyorum herşeyi , veya çantaya koyuyorum vs vs ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler [Bu mesaj Arkansis tarafından 15 Şubat 2005 16:24 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Arkansis tarafından 15 Şubat 2005 16:25 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Arkansis tarafından 15 Şubat 2005 16:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar