Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaziantep Aktoprak Anadolu Lisesi Kütüphanesi'ni Birlikte Kuralım


Yabgu

Öne çıkan mesajlar

Yardımcı olmak isteyenlere direkt öğretmen arkadaşımın mesajı

said:
KÜTÜPHANE KURMAYA ÇALIŞIYORUZ

Merhabalar, Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde bulunan Aktoprak Anadolu Lisesi adlı köy okulunda görev yapan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim. Bu sene okulumuza kütüphane kurmayı planlıyoruz fakat imkanlarımız çok kısıtlı, burada okuyan öğrencilerimizin Türkçelerini geliştirmek adına kitaba ihtiyacımız bir hayli fazladır. Kitaba ulaşma konusunda şehir merkezlerinde okuyan öğrenciler kadar şanslı değiller. Köy okulu olduğunda taşıma servisleri ile gidilip geliniyor. Bizler okul öğretmenleri olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz fakat yetersiz kalıyor. Geleceğe dair memleketimiz için umut vaat eden öğrencilerimiz var. Bu öğrencilerimizin ellerinden tutarken sizlerden de yardım bekliyoruz.

Okulumuza kurmaya çalıştığımız kütüphane sizlerin göndereceği lise düzeyinde kütüphane araç-gereçeleri, roman, hikaye, deneme, dergi, test kitabı, ansiklopedi, kırtasiye malzemeleri beklemektedir.

Eğitimin yatırım işi olduğu bilinciyle yardım ellerinizi okulumuza da uzatacağınızdan hiçbir şüphemiz yoktur.

Lise, öğretmen: Aktoprak Anadolu Lisesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni, Sercan Şimşek
Adres: Kirazlı Bahçe Mahallesi, Atatürk Caddesi, No: 2, Aktoprak Anadolu Lisesi Gaziantep, Şehit Kamil
Mail: [email protected], adres teyitlidir. Telefonu yazmıştım ama sildim, güvenlik nedeniyle ilk iletişimi mail üzerinden yapıp öğretmenimizin kendisinden telefonunu alabilir, sesli görüşmeye devam edebilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...