Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

prezervatif neden pahalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ok ağbi bundan sonra atmayın prezervatifleride biriktirr temizler satarız :)[signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!]
http://www.vodvil.com
Mesaj tarihi:
Temizleyip balon yapip satalim bebelere balon abla al sevindir çocuğunu :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
O pahalı bu pahalı zaten dükkanı bırakıp gelmişim arif kafana zcım senin...[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!!

Mesaj tarihi:
said:
Hamish, 14 Şubat 2005 20:03 tarihinde demiş ki:
Temizleyip balon yapip satalim bebelere balon abla al sevindir çocuğunu :)

işte bunu tuttum hemen girişelim bu işe bence :D[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Mesaj tarihi:
vallaha basima gelen ufak bir olaydan sonra 100ytl de olsa kullanirim =) iliskiden sonra partnerinizin adeti gecikirse korku/merak/heyacan uclusunden kalp krizi geicrme ihtimaliniz var =) 3 gun zar zor uyumustum bu yuzden o gunden beri asla fiyatina bakma geregi duymadim afterpill yada dogum kontrol haplarini denemedik dogrusu ama after pill hakkinda biraz arastirma yapmayi dusunuyorum...[signature][hline]Nothing
Mesaj tarihi:
HErşeye bol keseden harca buna gelince çok pahalı:D[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu..

Mesaj tarihi:
Gömleği ipek al,fiyakalı giyin.Giyimine önem ver ama en önemli yerini bi kılıftan mahtum kıl 2 kuruş için[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim

Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki:
bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz...
Mesaj tarihi:
said:
Petrus, 14 Şubat 2005 02:33 tarihinde demiş ki:
Bize olimpiyatlarda dagitmislardi belese bi arkadasin 100 tane aldiini bilirim bu beni 3 ay idare eder diye..

3 ay falan geçte ben şeyi merak ettim...
Ne olimpiyatıydı o öle*[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Afrikada AİDS ile mücadele için 3milyon Prezervatif dağitilmiş..
Türkiyede Prezervatif pahali merak ederim azicik kavucuktan yapilan madde neden pahali olsun.[signature][hline]Gaius Julius Caesar
Mesaj tarihi:
said:
undomiel, 16 Şubat 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
said:
Head, 13 Şubat 2005 16:00 tarihinde demiş ki:
migros torbası takıcam paket lastiğiyle.

dicek bişi bulamıyorum lol

Bu saate gülmekten kirildm ya.[signature][hline]Gaius Julius Caesar
Mesaj tarihi:
konu fazla sulanmış. kuru kalalım kendimizi kurtaralım :p.[/b] ©2005

[Bu mesaj Sufi tarafından 16 Şubat 2005 02:30 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...