Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Abi git iğne yaptır ? Spermlerini bozuyor, sende istesende hamile bırakamıyorsun kimseye 1 sene falan.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin.
sheref Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Prezervatif sizin alacağınız zevkin %70ini öldürür... doğum kontrol hapı kullanan sevgiliniz adet ağrısı ve çocuk kaygısı ile yaşamazken aynı zmanda da Zevk+Performans 2 katına çıkar :) ehüheü haydar dümen gibi konuştum[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Arkadaşım senin için iyi güzelde kız tarafı için kötü. Ha tabi banane kızdan diyorsan o senin ....(fill in the blanks)[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Head Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: sheref, 13 Şubat 2005 16:07 tarihinde demiş ki: Prezervatif sizin alacağınız zevkin %70ini öldürür... doğum kontrol hapı kullanan sevgiliniz adet ağrısı ve çocuk kaygısı ile yaşamazken aynı zmanda da Zevk+Performans 2 katına çıkar :) ehüheü haydar dümen gibi konuştum iyi de prezervatifsiz timing ayarlayacam diye maymun oluyorum[signature][hline]valandil ownz j0o! i said, lord, take me downtown, i'm just lookin' for some tush. WoW - Kelvin , the Human Mage.
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 aklıma gelmişken yaziym dedim...Kemal Sunal ın Almanyada bir Türk işçisini canlandırdığı ve çocukları için almanya devletinin verdiği maaşla geçindiği filmi hepiniz görmüşsünüzdür...ordan bi sözü aktariym buraya: ''Biz Türkler boşa kurşun atmayız'' (alman memurun arka arkaya çocuk yapması ile ilgili lafı üzerine Kemal Sunal'ın verdiği cevap)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 DOĞUM KONTROL HAPIYLA ADET DÖNEMİNİ SONSUZA KADAR ERTELEYEMEZSIN. HER KIZDA SEN ISTIYORSUN DIYE DOĞUM KONTROL HAPI ALMAZ. Laf dinleyin azıcık.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin.
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 timing sakattır başa bela olur.[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!
sheref Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Ardeth, 13 Şubat 2005 16:08 tarihinde demiş ki: Arkadaşım senin için iyi güzelde kız tarafı için kötü. Ha tabi banane kızdan diyorsan o senin ....(fill in the blanks) hayu kızın en fazla bıyıkları fazlalaşır :D zaten ortalama bir kızın bıyıkları vardır ve kuaforden çıkmamalarının sebebi de bu kıllardan kurtulmaktır... yani onun için de rahat.. senin için yumurtalıklarını bağlatcak kız var ise o ayrı tabi :D yada hiç masrafsız bi yol söyliyim dışarı boşal :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
sheref Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Mandooo, 13 Şubat 2005 16:08 tarihinde demiş ki: ''Biz Türkler boşa kurşun atmayız'' budur yaw tartışma burada biter bence :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ertesi gün hapı diye bir geyik vardı ama çok pahalıydı[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!
Head Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bunların hepsi amerika'nın oyunu[signature][hline]valandil ownz j0o! i said, lord, take me downtown, i'm just lookin' for some tush. WoW - Kelvin , the Human Mage.
Qui Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Alexi_Septimus, 13 Şubat 2005 16:09 tarihinde demiş ki: DOĞUM KONTROL HAPIYLA ADET DÖNEMİNİ SONSUZA KADAR ERTELEYEMEZSIN. HER KIZDA SEN ISTIYORSUN DIYE DOĞUM KONTROL HAPI ALMAZ. Laf dinleyin azıcık. Doğum kontrol haplarını kullanırken heray 7 gün ara verilir. Kutudan da 21 tane çıkar zaten. Bu dönemde adte görür hatun kişi. Devamlı adet ertelemek için kullanılmaz. Doğum kontrol haplarını sağlık bakanlığından ücretsiz temin edebilyorsunuz. Prezervatif içinde ara ara oluyor sanırım, detaylı bilmiyorum.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b]
sheref Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 prezervatif'i eminönünden alın ucuza gelir :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Demon_of_Hell, 13 Şubat 2005 16:13 tarihinde demiş ki: ertesi gün hapı diye bir geyik vardı ama çok pahalıydı ertesi gün hapı %90 dı galiba tutma oranı.. Birde belli şartlar gerekiyordu 22 milyon civarı.. Doğum kontrol hapıda düzenli bir sex hayatı varsa iklinin o zaman anlamlı olur. Yoksa boşu boşuna hatuna kilo aldırırsın ve pala ;) yaparsın..[signature][hline] [Bu mesaj nedanko tarafından 13 Şubat 2005 16:16 tarihinde değiştirilmiştir]
sheref Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Doğ. kont. hapı para versen de 3-5 milyon bişi...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 @head T-Box prezervatif var 2milyon mu ne ondan al istersen[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!
Head Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 nerde satılıyo lan onlar böyle tahta bişey çıkmasın bide[signature][hline]valandil ownz j0o! i said, lord, take me downtown, i'm just lookin' for some tush. WoW - Kelvin , the Human Mage.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 timing çok sakat iş kesinlikle denemeyin. harbi niye pahalı acep 10m ver ver nereye kadar[signature][hline]tuana...
sheref Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 T-Box mağzalarında :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
nameless Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 t-boxlar defolu çıkıyo[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 yok seven elevenda felan var sanırım. Vede tırt değil.[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!
sheref Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 o nie ? kırışık die mi :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 atalım 100'er milyon.. 3.500.000 ytl topluyoruz. durex'in hisselerini alalım şöle %10-15 falan. yönetim kurulunda söz sahibi oluruz. Söyleriz fiyat düşürürler. Ama hepimiz yönetim kurulunda olursak zaten her gün evimize bedava 1 prezervatif gelir. evet iyi plan oldu bu.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Demon_of_Hell, 13 Şubat 2005 16:17 tarihinde demiş ki: yok seven elevenda felan var sanırım. Vede tırt değil. Tırtlığı tartışılır ancak seven elevenlarda bulabilirsiniz. En ekonomiği gidip 20 lik paketlerden almak. Bi seferlik bayılıyosunuz, ama daha ucuza geliyor.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin.
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ya pahalı diyorsunuz da nedir bunun fiyatı ben hiç almadım içni bilemiycem arklardan bulmuştum bir kaç sefer ztn diğer seferlerde de kullanmadım direk de pahalı derken ne kadar pahalı olabilir bir kutu durex 50 milyon flm değil herhalde o kadar uçmamışlardır 20 milyon flm mı yani? bu arada prezervatifin kızlar için olanı da vardı galiba oyle bişi kızlar takıyordu vs duymuştum boyle bişi hatta eminim... yani varsa ki bence var kız da takabilir erkek takmak istemiyorsa...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi -
Öne çıkan mesajlar