Komutan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=J1JdWOqc9Q8 Senaryosunda bazı havada kalan şeyler olsa da iyi bir korku filmi. Sakin başlayıp sonlara doğru epey vahşi bir hal alıyor. Dan Stevens'ın performansını da çok beğendim. Filmi yazan ve yöneten, Raid serisini yapan Gareth Evans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Fena degil ama korkudan cok gerilim gibi film. Derin tarikat bekliyordum filmin içinde. Güzel gizemli girdiler ama sonlara dogru - tanrı degil lan bu makina sizi kandırdık zaaa... olayından sonra keyfi kalmadı filmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 gecen gun netflix korku turunde ne yapmis bu aralar diye bakinca traileri gormustum. henuz izlemedim. cok iyi duruyordu. yalniz trailera bakilirsa kult bir film olan The Wicker Man remake'i? degistirilen seyler vardir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 2 gundur 20 dakika izleyip bırakıyorum bugün de bi 20 dakika izlerim heralde dizi sarmadı ama sonunu getirmek için izliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 arcane said: gecen gun netflix korku turunde ne yapmis bu aralar diye bakinca traileri gormustum. henuz izlemedim. cok iyi duruyordu. yalniz trailera bakilirsa kult bir film olan The Wicker Man remake'i? degistirilen seyler vardir tabii. İkisinin benzerlikleri olmakla beraber remake denemeyecek kadar farklılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 bu bir korku filmi değil ya bildiğin normal gizemli hafif gerilimli film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Abi ben bunun netflix filmi olduğunu bilmeden indirdim. Berbat bi film ya bütün netflix filmleri gibi. İleri ala ala izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Netflix'in content tüketmesi benim de canımı sıkmaya başladı. Pezevenk her şeye el atiyor ve harcıyor. 43534 tane dizi,film yapıcagına Stranger Things gibi 3 tane dizi yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 kusurlu ama guzel film. tematik olarak wicker man'e epey borclu. korku ogeleri mevcut ama korkutmakla, germekle pek isi olmamis. guzel gizem ve macera. aksiyon var. son sahne tam bir vasat korku filmi sonu. keske yapmasaymis. keske dizi formatinda yapsalarmis. pacing gayet iyiydi, yerindeydi. o acidan demiyorum. hikaye daha budakli islenip sinif atlayabilirmis. ilk yaridaki gizem en keyifli kismiydi. flashbacklerin tadi damagimizda kaldi. quinn'in ihtiraslari ani kacmazdi. michael sheen'in papazi baska antagonist uydurmadan relatable olabilirdi. andrea, liseli cift karakterden ziyade plot device gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar